Primera sessió després de les festes nadalenques

Primera sessió després de les festes nadalenques

Els de Valverde s’han exercitat a la Ciutat Esportiva després d’una setmana de descans, per començar a preparar el primer duel de l’any davant el Celta en l’anada dels vuitens de Copa

El primer equip del FC Barcelona ha tornat als entrenaments aquest dissabte. Després d’una setmana de descans per les festes nadalenques, Valverde ha dirigit una sessió al camp número 3 de la Ciutat Esportiva amb els jugadors disponibles. El Txingurri que també ha comptat amb els jugadors del Barça B, Arnaiz i Aleñá a l’entrenament ha saludat a tots els jugadors un per un per felicitar les festes.

Els qui encara no s’han exercitat han estat Messi, Suárez i Mascherano que tenen permís per incorporar-se el proper dia 2 de gener. L’entrenament d’aquest dissabte ha servit per començar a preparar el primer duel de l’any 2018. Un duel que serà davant el Celta corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei a Balaídos.

Els blaugranes iniciaran l’any de la millor manera possible després de ser líder destacable a la Lliga en el qual van ampliar l'avantatge amb els perseguidors després de guanyar el Clàssic del Bernabéu (0-3) i amb la ment posada a la Copa, competició protagonista durant el mes de gener. I és que el Barça vol tornar a demostrar perquè el Rei d’aquesta competició, el qual defensa el títol per tercer any consecutiu. L’equip es tornarà a exercitar aquest diumenge a les 10.30 hores a la Ciutat Esportiva en el que serà l’última sessió del 2017.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut