HBC Nantes - FC Barcelona Lassa: Superats per la major efectivitat local (29–25)

Els blaugranes cauen a terres franceses en un duel en què el conjunt local ha anat gairebé tota l’estona per davant tot i la intensitat culer

Derrota del Barça Lassa en un matx en què el Nantes ha anat per davant en el marcador gairebé tota l’estona. Els blaugranes han intentat reduir les diferències en tot moment, però les pèrdues de pilota i el porter Dumoulin ho han impedit (29-25).

El duel ha començat amb intercanvi de gols entre blaugranes i francesos. El Nantes, però, ha sabut frenar l’atac dels homes de Xavi Pascual i ha anat augmentant la diferència al marcador (8-4, min 12) mostrant-se molt efectiu en atac.

Els barcelonistes no han marxat en cap moment del partit, i amb Jallouz, amb tres gols consecutius, i Rivera, amb dos, el Barça Lassa ha neutralitzat les diferències (9-9, min 18). L’efectivitat de Pérez de Vargas ha anat augmentant progressivament i això ha donat ales als culers en atac.

Sense fortuna de cara a porteria

El Barça Lassa s’ha trobat de nou amb el porter local, Dumoulin, i això ha provocat que els barcelonistes hagin acumulat 12 minuts sense marcar. Per contra, el Nantes no ha fet concessions en atac i ha tornat a recuperar la renda de quatre gols (14-10, min 28) aprofitant les pèrdues de pilota dels blaugranes. Una diana de Dika Mem al darrer segon abans del descans ha situat la diferència en cinc gols (16-11).

A la represa, als homes de Xavi Pascual els ha costat cinc minuts marcar el primer gol (18-12, min 25). No han abaixat la intensitat, i això els ha permès continuar lluitant pel triomf. El Barça Lassa s’ha situat a tres gols del conjunt francès (25-22, min 46), però la major efectivitat del Nantes li ha donat el triomf per cinc gols de diferència (29-24). D’aquesta manera, el Barça Lassa se situa quart del grup A amb 12 punts, els mateixos que el RheinNeckar Löwen.