L’Infantil B, campió de LaLiga Promises per tercer any consecutiu

Un gol de Gerard Hernández a la segona meitat permet als nois de David Sánchez superar el València en la final del torneig que es disputa a Arona (Tenerife)

L’Infantil B del Barça s’ha tornat a proclamar campió de LaLiga Promises per tercer any consecutiu després de superar el València a la final (1-0). L’autor del gol ha estat Gerard Hernández amb un xut fort des de la frontal de l’àrea a la segona meitat. Després d’una primera part molt igualada i sense masses ocasions, els blaugranes han agafat el control a la represa i la primera que han tingut clara no l’han desaprofitat.

A partir d’aquí i liderats per un gran Cristóbal, els nois de David Sánchez no han patit gaire pel marcador, han sabut tenir la pausa necessària amb la pilota i han gaudit d’ocasions per tenir una avantatge encara més clara al marcador. Al final, triomf merescut per un equip, l’Infantil B, que guanya per sisena vegada en les últimes set edicions el títol, tres d’elles de manera consecutiva amb la d’aquest divendres a Arona (Tenerife), localitat on s’ha disputat el torneig.

La semifinal davant l'Atlètic de Madrid

La semifinal ha estat sens dubte el partit més espectacular del torneig. El que ha tingut més futbol. El Barça ha signat una primera part perfecta en la que s’ha avançat amb un 2-0 amb dos gols aconseguits per Gerard i Amadou amb dos xuts des de fora de l’àrea. Però l’Atlètic de Madrid, lluny de rendir-se, s’ha refet i ha aconseguit empatar a la segona part. Els penals han estat decisius. Gerard, Llorenç, Cristóbal i Iker Bravo han marcat pel Barça i Álex Honrubia ha aturat el quart llançament de l’Atlètic de Madrid i ha donat a la generació del 2005 l’oportunitat històrica de guanyar la seva tercera LaLiga Promises.

La segona jornada

Els nois de David Sánchez s’han imposat aquest dijous a la tarda a la Juventus per 1-0, amb un altre gol decisiu de Cristóbal en un partit molt tàctic, i s’enfrontaran contra l’Atlètic de Madrid per una plaça a la gran final. L’altre semifinal la jugaran el València i l’Espanyol, que ha eliminat al Reial Madrid.

Les semifinals són el premi a una jornada perfecte de l’Infantil B. Pel matí, han fet un partit molt seriós contra la Roma (3-0). Molt efectiu. Conscients del que es jugaven han apostat pel bon joc com a camí directe a la victòria. Sense presses, tocant la pilota, han completat una primera part de màxima superioritat però sense gols. La victòria ha arribat a la segona part en uns 12 minuts en els que el blaugrana Cristóbal ha estat el gran protagonista al signar un hat-trick. El seu darrer gol, en una gran jugada individual, serà, sens dubte, un dels gols del torneig.

A la tarda, l’Infantil B també ha estat molt seriós. Molt ordenat. Ha consolidat la seva victòria des de la contundència defensiva—només ha encaixat un gol en tota la competició-- i li ha bastat una jugada, només començar el partit, per a que Cristóbal, en un remat de cap a centre d’Iker Córdoba, sentenciés l’eliminatòria de quarts de final.

La primera jornada

L'Infantil B va debuta ahir a la Liga Promises que se celebra a Arona amb un triomf clar sobre l'Alabès per 3-0. Un triomf en el qual els blaugranes es van avançar en el marcador amb una diana de Cristóbal a la primera meitat. A la segona part, els gols de Llorenç i Jan Molina van arrodonir la primera victòria barcelonistes en la XXII edició d'aquest prestigiós torneig que va començar el dimecres 27 de desembre i s'allargarà fins aquest divendres dia 30.

Derrota amb el Vila-real

El partit d’ahir per la tarda va ser una altra història. Barça i Vila-real, finalistes a la passada edició del torneig Nacional en la qual es van imposar els blaugranes per 3-1, es van tenir molt respecte en un partit molt tàctic, sense ocasions de gol, que es va resoldre en una ràpida acció de contraatac del perillós jugador del Vila-real Enrique (min. 20). El Barça ja no va tenir temps per reaccionar, al ser els partits de només 12 minuts per part, tot i que ho va intentar.