Arriba el nou Torneig Penyes Futbol Games

Arriba el nou Torneig Penyes Futbol Games

Una versió renovada de la tradicional competició d’esports electrònics: més professionalitzada, amb fases i eliminatòries

Per primer cop, les penyes van poder gaudir del nou format del Torneig Penyes Futbol Games organitzat per la Confederació Mundial de Penyes, una extensió de la tradicional competició d’esports electrònics que fins ara es disputava únicament durant el Congrés Mundial de Penyes.

La Confederació ja va organitzar els dos primers tornejos Penyes Futbol Games amb un gran èxit d’assistència. El primer va ser el passat 28 de desembre a la seu de la Penya Blaugrana Vallirana, corresponent a la Federació de Penyes del Baix Llobregat. D’altra banda, el segon torneig es va celebrar a la seu de la Penya Barcelonista Anguera i de la Federació de Penyes del Barcelonès Oest el passat 3 de gener.

Enguany participaran fins a un total de 10 Federacions de penyes. Cadascuna d’elles haurà de triar una penya per esdevenir la seu de la seva zona en què podran participar un total de 72 jugadors d’entre 8 i 18 anys. Els nens i joves que s’hi presentin hauran de superar una primera fase individual que es disputarà al llarg de set mesos per classificar-se per la gran final, que es disputarà durant el Congrés Mundial de Penyes.

Un Torneig per fomentar el treball en equip

Els quatre primers classificats de cada Federació competiran a la fase final que es disputarà al mes d’agost, coincidint amb el Congrés Mundial de Penyes. En aquesta ocasió, concursaran en equip: dos jugaran en format individual i els altres dos jugaran en parelles, disputant partides de dos contra dos. La Federació que guanyi més partides anirà passant de ronda fins a esdevenir campiona del torneig.

D’aquest forma, la Confederació busca fomentar que els joves s’agrupin amb els seus companys de Federació per tal de treballar en equip per un objectiu comú, viure una gran final a les instal·lacions del Club.

Els premis

Com en l’esport real, tot esforç té la seva recompensa. El primer classificat del torneig serà guardonat amb la samarreta oficial del FC Barcelona; el segon classificat podrà gaudir de la motxilla oficial del Club; i al tercer i al quart classificat se’ls regalarà la pilota oficial del FC Barcelona. A més a més, tots els guanyadors obtindran entrades per anar a visitar el Museu del Barça.

Amb tot, el Torneig Penyes Futbol Games neix per esdevenir l’entorn ideal per als penyistes i socis que desitgin gaudir d’unes hores de joc trepidants en un ambient familiar adaptat a totes les edats. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut