Un derbi ple d’al·licients

Un derbi ple d’al·licients

El retorn al Palau d’Ari i Cristian, el duel a les banquetes entre vells coneguts, la reaparició d’Aicardo i la festa paral·lela pel dia de Reis marcaran un derbi apassionant i de gran transcendència a nivell esportiu (dissabte, 19h, Esport3)

Torna el derbi. El Barça Lassa i el Catgas Energia Santa Coloma s’enfrontaran aquest dissabte al Palau (19h), en plena festivitat de Reis, i amb els dos equips necessitats dels tres punts per perseguir objectius ben diferents. El Barça d’Andreu Plaza per no perdre l’estela del líder, Movistar Inter, i el Catgas Energia per apropar-se a les posicions de play-off després d’una primera volta irregular marcada per les lesions.

Convocatòria amb novetats

Andreu Plaza presenta una llista amb la novetat de Jesús Aicardo, que ja té l’alta mèdica, i del tercer porter Miquel Feixas, que cobreix la baixa per sanció de Sedano. Queden fora els lesionats Roger i Esquerdinha, i també Rafa López. Per la seva banda, Catgas Energia pot comptar amb la plantilla al complet per primera vegada en tota la temporada, inclosos els exblaugrana Cristian, Ari i Pol Pacheco.

Les declaracions dels entrenadors

Per Andreu Plaza “serà un partit al límit perquè ens coneixem tots”. “El Catgas ha tret millors resultats com a visitant que com a local aquesta temporada i serà un rival molt perillós”, ha dit el tècnic blaugrana. Els números són clars. Catgas ha guanyat 4 partits aquesta temporada a la lliga, tots com a visitant. Plaza també ha destacat també el bon paper dels exblaugrana Cristian i Pol Pacheco amb l’equip colomenc.

Óscar Redondo apunta que “és un partit especial per a tothom”. “Jugarem amb la il·lusió de competir igual que va passar a la primera volta i amb la bona notícia que, per primera vegada en tota la temporada comptarem amb la plantilla al complet”, explica el tècnic del Catgas Energia Santa Coloma. Per Redondo, una de les claus serà intentar frenar “la connexió Dyego-Ferrao” i la defensa de Joselito en “l’un contra un”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut