Barça Lassa - Unicaja Màlaga: Nova prova en vuit dies frenètics

Barça Lassa - Unicaja Màlaga: Nova prova en vuit dies frenètics

Els de Sito Alonso reben de nou l’equip malagueny al Palau, al qual ja es van enfrontar en partit d’Eurolliga (diumenge, 18.30 h)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 18.30 h i en directe per #0 de Movistar+, l’Unicaja de Màlaga, un rival al qual es va enfrontar fa poques setmanes i que va aconseguir el triomf al Palau. Per tant, els blaugranes hauran de fer un bon partit per superar un rival que també té moltes coses en joc, com per exemple certificar el seu accés a la Copa del Rei de Gran Canària. A més, serà el primer duel dels quatre que afrontarà el Barça Lassa en tan sols vuit dies.

El rival

Compta amb molts jugadors de primer nivell, i en el partit d’Eurolliga al Palau ja va demostrar el seu gran potencial. Liderat per Nemanja Nedovic, amb una mitjana de 12,6 punts a la Lliga Endesa, l’equip andalús també disposa de jugadors com Shermadini (10,2 punts i 4,6 rebots), Jeff Brooks, Ray McCallum, Carlos Suárez, Dani Díez, James Augustine i Alberto Díaz, entre d’altres. Qualsevol d’ells pot trencar el matx en qualsevol moment i, per tant, caldrà estar concentrats en defensa els 40 minuts.

El Barça

Tot i la derrota a Atenes, a la pista del Panathinaikos, el Barça Lassa es troba en un bon moment que vol certificar de nou contra l’Unicaja de Màlaga. Kevin Séraphin, amb un esquinç al genoll dret, és baixa per al partit, mentre que Rakim Sanders ha estat donat d’alta a la competició.

Les declaracions

Sito Alonso

“És un rival complicat, ens ho va fer passar molt malament i sabem que haurem de fer les coses molt bé. És un partit important per acabar bé la primera volta, per mantenir el segon lloc de la taula. Esperem que l’Unicaja senti la pressió del Palau”.

“El fet d’haver perdut contra ells a l’Eurolliga ha d’estar a la ment de tothom. A l’últim quart d’aquell partit no vam poder competir”.

Adam Hanga

“Aquella derrota contra l’Unicaja ens va fer molt de mal. El d’aquest diumenge és molt important per demostrar-nos que després d’una derrota podem tornar a guanyar”.

“És un molt bon equip de rebot ofensiu, té molt bon un contra un i, per exemple, jo en l’últim partit no vaig poder aturar Nedovic. L’hem d’aturar perquè és un jugador important”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut