Èxit del primer Taller per a famílies

Èxit del primer Taller per a famílies

Cristina Gutiérrez, educadora emocional, va abordar el control i la gestió de les emocions amb un grup de 40 pares i mares del programa Masia 360

Arran de l’èxit de participació del Cicle de Conferències Formatives per a Famílies, el Servei d’Atenció a les Famílies i l’Entorn del programa Masia 360 ofereix des d’aquesta temporada un nou servei a mida de les necessitats manifestades per les famílies. Es tracta d’uns Tallers Formatius per a Famílies de Masia 360 que tenen l’objectiu d’aprofundir en aspectes educatius, formatius i/o de valors sol·licitats per les famílies, d’una manera pràctica, potent i facilitadora, en grups reduïts, amb formadors de contrastada experiència i acomplint, a més, amb una de les missions del Club: treballar en equip i alineats per ser coherents davant dels nostres esportistes.

El primer taller, ‘Què són i per a què serveixen les emocions? Com podem ser nosaltres qui les controlem’, s’ha fet aquesta setmana a l'auditori de la Residència Masia - Centre de Formació Oriol Tort, a càrrec de l’educadora emocional Cristina Gutiérrez, i ha servit per a que un grup de 40 pares i mares dels nostres esportistes del programa Masia 360 treballin i entenguin les emocions bàsiques i tinguin les eines necessàries per a gestionar-les ells mateixos i amb els seus fills esportistes del FC Barcelona. A través d’una sèrie de jocs de mannequin challenge van poder participar, riure, sentir i experimentar sensacions que els hi van servir per aprendre i entendre com són les emocions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut