Viran Morros no continuarà al Barça Lassa la temporada vinent

Viran Morros no continuarà al Barça Lassa la temporada vinent

El jugador acaba contracte amb el Club el proper 30 de juny i a partir del curs 2018/19 defensarà la samarreta del París Saint-Germain

El jugador del Barça Lassa d’handbol Viran Morros no continuarà al Club la temporada que ve, un cop hagi finalitzat el contracte que uneix ambdues parts. Aquest dilluns al matí el París Saint-Germain ha anunciat que el barceloní defensarà la samarreta del conjunt francès a partir del curs 2018/19.

Viran està actualment concentrat amb la selecció espanyola juntament amb tres blaugranes més (Raúl Entrerriós, Gonzalo Pérez de Vargas i Valero Rivera) per disputar l’Europeu de Croàcia a partir del divendres 12. Un cop finalitzi el campionat continental, el barceloní tornarà a la feina amb l’equip de Xavi Pascual per encarar la segona fase de la temporada i lluitar per seguir ampliant el seu extens palmarès com a blaugrana.

Culer en dues etapes

Format a les categories inferiors del FC Barcelona a partir de la categoria cadet, Viran Morros va debutar amb el primer equip blaugrana el 17 d’octubre de l’any 2002, i després de tres temporades amb poc protagonisme al Palau va marxar al Teucro per continuar la seva formació. Després va fer el salt a l’Ademar de Lleó, on va definir el seu rol de defensor, i el curs 2007/08 va fer el salt al Ciudad Real. Allà va aconseguir molts èxits, principalment dues Lligues de Campions, i l’any 2011 va tornar a casa seva.

La seva segona etapa blaugrana haurà estat de set temporades, en què Viran ha sumat un palmarès espectacular. En total, com a culer ha guanyat fins al moment una Lliga de Campions, sis Lligues Asobal, quatre Copes del Rei, tres Super Globes, set Copes Asobal, sis Supercopes d’Espanya i cinc Supercopes de Catalunya. Abans que acabi el curs el defensor blaugrana buscarà aixecar els títols de la Lliga Asobal, la Copa del Rei i la EHF VELUX Champions League. A partir de la temporada vinent, Viran, de 34 anys, defensarà la samarreta del PSG francès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut