Panathinaikos - Barça Lassa: Prova de nivell de l’OAKA

Panathinaikos - Barça Lassa: Prova de nivell de l’OAKA

Sito Alonso no podrà comptar amb Kevin Séraphin, que té un esquinç al genoll dret. La seva evolució en marcarà el retorn

El Barça Lassa visita aquest dijous, a les 20 h i en directe per Esport3 i Movistar+, la pista del Panathinaikos grec, l’únic equip de l’actual Eurolliga que ha guanyat tots els partits que ha disputat a casa: 8 de 8. L’equip de l’OAKA, entrenat per l’exblaugrana Xavi Pascual, es troba en un gran moment de forma i té un balanç de 11 triomfs i 5 derrotes. El Barça Lassa, amb la moral alta després de cinc victòries consecutives, no podrà comptar amb Kevin Séraphin, que té un esquinç al genoll dret.

El rival

Disposa d’una plantilla amb talent i que combina experiència i joventut. El seu jugador més important és el base Nick Calathes. El grec anota 13,8 punts i reparteix 8 assistències per partit, per una valoració de 17,8. Un altre dels seus jugadors més importants és l’aler pivot Chris Singleton (9,6 punts i 5,6 rebots). Cal no oblidar jugadors de primer nivell com KC Rivers (10,3), Gist (10,3), Lojeski, Pappas, Lekavicius, Denmon, Gabriel i Antetokoumpo.

El Barça

Busca la tercera victòria consecutiva a Europa després d’haver guanyat el Khimki i el CSKA, i la cercarà en una de les pistes més complicades de la competició. Serà el duel d’Eurolliga número 32 entre tots dos equips, i fins ara el balanç és favorable al Barça amb 20 triomfs i 11 derrotes. Sito Alonso no podrà comptar amb Kevin Séraphin, que té un esquinç al genoll dret.

Les declaracions

Sito Alonso

“Ha evolucionat molt, no ha donat oportunitats als rivals. Ha tingut el domini dels partits i no ha perdut encara a casa seva. Tenen grans números”.

“El més perillós és l’equip, fan les coses bé, és seriós. No té alts i baixos, i si els té els arregla. Anoten molts cops més de 85 punts, i el seu ritme i la seva confiança són alts”.

“Jugadors com Calathes, Gist, Singleton..., tenen molta experiència. Guanyar allà serà complicat”.

Koponen

“Tots els partits són complicats fora de casa. Ells estan jugant molt bé, i nosaltres hem de jugar com en els últims partits”.

“L’ambient de l’OAKA? És complicat, posen pressió a tothom. Crec que podem guanyar, però hem de jugar bé els 40 minuts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut