El FC Barcelona de rugbi busca la primera victòria del 2018

El FC Barcelona de rugbi busca la primera victòria del 2018

Els de Tommy juguen aquest diumenge a les 12.00 h a casa de l’Hernani, el desè classificat de la Lliga, buscant la primera victòria de l’any per seguir enganxats a la lluita pel playoff.

El FC Barcelona visitarà Gipúscoa aquest diumenge 14 per jugar el partit de la catorzena jornada de Lliga, a les 12 del migdia al camp de l’Hernani. El desè classificat va perdre per 53-0 a casa del VRAC Quesos Entrepinares.

Continuar enganxats a la lluita pel playoff

El club català buscarà seguir sumant punts a la classificació de la Lliga Heineken, en què actualment és sisè. De fet, el partit d’anada a La Teixonera va tenir el resultat de 62-12, la qual cosa va permetre sumar 5 punts al FC Barcelona. Cal recordar que el conjunt dirigit per Tomy García sempre que ha guanyat ho ha fet sumant la bonificació ofensiva, fet que ha permès al Barça signar una gran primera volta.

Els únics tres partits que ha guanyat l’Hernani C.R.E. han estat al Landare Toki, així que els catalans hauran denfrontar-se a un rival que és fort com a local. Amb una victòria amb bonificació ofensiva el Barça aconseguiria colocar-se amb 38 punts, una puntuació que li asseguraria continuar en la lluita pel playoff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut