Dyego, baixa per al Grand Prix

Dyego, baixa per al Grand Prix

El jugador del Barça Lassa va notar unes molèsties als adductors de la cama dreta en l’últim partit contra l’O Parrulo i es queda a Barcelona per precaució

Finalment Dyego Zuffo no s’incorporarà a la selecció del Brasil demà, diumenge, com tenia inicialment previst. El jugador del Barça Lassa va notar unes molèsties als adductors de la cama dreta en l’últim partit contra l’O Parrulo i causa baixa per precaució a la convocatòria de la canarinha. En canvi, els blaugranes Ferrao i Leo Santana sí que formaran part de la selecció del Brasil, que disputarà el Grand Prix a Brusque entre els propers 30 de gener i 4 de febrer.

Marxen vuit internacionals

Finalment, doncs, seran vuit els jugadors del Barça que marxen per compromisos amb les seleccions. Sis disputaran l’Europeu: Sedano, Lozano, Joselito, Adolfo i Tolrà, amb la selecció espanyola, i Esquerdinha, amb Rússia. Dos més jugaran el Grand Prix amb el Brasil: Ferrao i Leo Santana. Així doncs, Andreu Plaza es queda a Barcelona amb set jugadors. A més de Dyego, també es queden els lesionats Aicardo, Roger i Rafa López i els disponibles Juanjo, Rivillos i Joao.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut