Futbol formatiu femení: Ple de triomfs

Tots els equips de les categories de formació del futfem blaugrana resolen amb triomfs els seus partits

Amb més a menys dificultat les més joves del futbol femení del FC Barcelona s’han emportat els tres punts en el partits de dissabte i diumenge. Sumat el triomf del primer equip per 0 a 3 al camp de la Fundación Albacete, fan del cap de setmana passat, dos dies perfectes a nivell de resultats.

Triomf del Femení B

Victòria de les de Jordi Ventura al camp del Pardinyes, en un partit que començava complicat doncs una errada blaugrana deixa el camí lliure per inaugurar el marcador per a les locals, en el minut 5 de partit.

Però lluny de venir-se avall, el Femení B ha girat el marcador i amb un bon joc de combinacions, han marxat al descans guanyant per 1 a 2. Tot just a l’inici de la segona meitat, han marcat el tercer gol en el minut 3.

El Pardinyes augmentava la pressió però les blaugranes es mantenien fermes i el quart gol va arribar per establir el definitiu 1 a 4, en un partit on el FC Barcelona B ha acabat amb 9 jugadores degut a les lesions de Sofia i Sara Ismael, un cop exhaurits els canvis.

La base no falla

L’equip Juvenil-Cadet del FC Barcelona Femení va resoldre el seu enfrontament del cap de setmana una contundent victòria davant el Femení Manu Lanzarote per 3 a 0. Les barcelonistes van avançar-se en el minut 16 amb un gol de Viktoria Adrianova i posteriorment Alicia Infante, en el minut 26 i Jana Velasco, en el minut 37, van establir els gols blaugranes que certificaven un triomf solvent

Les més petites del futbol femení blaugrana van emportar-se un triomf del sempre complicat camp del Sant Gabriel. L’Aleví-Benjamí va imposar-se per 1 a 3. Les blaugranes van dominar el partit i el 0 a 3 lluïa en el marcador en el minut 31, amb un gol de Celia Segura i dos de Tatiana Pérez. El gol del Sant Gabriel, en el minut 42, no va fer tremolar el solvent triomf blaugrana.

L’Infantil-Aleví blaugrana va haver de suar de valent per imposar-se per 3 a 2 al Fontsanta- Fatjó. Les visitants es van avançar per 0 a 2 en el minut 27 de joc i a partir d’aquí el panorama va canviar.

Les blaugranes van girar la tendència i amb gols d’Aina Roman, Laura Mas i de Naiara Tarifa, aquest darrer el minut 57, van remuntar i guanyar per 3 a 2.