L’UNES Barça supera al Discaesport per un ajustat 32-36

Els blaugranes van haver de tirar d’ofici per endur-se un partit que se’ls va complicar a tres minuts del final

La secció de bàsquet en cadira de rodes del FC Barcelona va sumar aquest cap de setmana una ajustada victòria al camp del Discaesports per 32 a 36. Els blaugranes van dominar el primer període i van aprofitar les seves opcions d’atac per escapar-se lleugerament en el marcador al final del primer quart (5-12).

En el segon els mallorquins van reaccionar i, tot i que la diferència al final del període encara era de 6 punts (17-23), el domini del partit havia canviat de mans. Després del descans les pèrdues de pilota i les males possessions en atac van permetre al Discaesports empatar el partit a 27, marcador amb el qual es va arribar al final del tercer quart.

En l’últim període el partit es va tornar a igualar i a poc a poc els blaugranes van anar recuperant el joc que havien mostrat a l’inici del partit. Tot i que a tres minuts pel final els mallorquins es van posar per davant en el marcador, el Barça va acabar tirant d’ofici per guanyar el partit per un ajustat 32-36.

Quinze dies per seguir treballant

El proper partit dels blaugranes serà d’aquí a quinze dies, concretament el dissabte dia 10 de febrer a les 17.30h, dia en el qual el Barça rebrà al Sureste GC Santa Lucía. En aquestes dues setmanes els blaugranes hauran de treballar per millorar aspectes del joc com l’eficàcia en els tirs de camp que en el partit d’aquesta jornada es va quedar en un escàs 27%.