El Barça Lassa torna a l’activitat

El Barça Lassa torna a l’activitat

Els 4 jugadors disponibles del primer equip que s’han quedat a Barcelona -Juanjo, Dyego, Rivillos i Joao- s’han entrenat conjuntament amb el filial per preparar l’amistós d’aquest dimarts contra l’Hovocubo holandès

Dotze dies després de l’últim partit contra O Parrulo, el Barça Lassa ha tornat als entrenaments aquest dijous encara sense els 8  jugadors internacionals que aquests dies disputen l’Eurocopa i el Grand Prix. D’aquesta manera, Andreu Plaza només compta amb 4 jugadors disponibles del primer equip: Juanjo, Rivillos, Joao i Dyego, ja pràcticament recuperat del tot de les molèsties als adductors que li van impedir marxar concentrat amb la selecció brasilera. També continuen treballant al marge del grup els 3 lesionats de llarga durada: Roger, Aicardo i Rafa López.

Entrenament conjunt amb el filial

Els 4 disponibles -Juanjo, Dyego, Rivillos i Joao- s’han entrenat conjuntament amb el filial per preparar l’amistós que aquest dimarts enfrontarà el Barça Lassa contra l’Hovocubo, el líder de la lliga holandesa. Andreu Plaza i Xavi Closas formaran tàndem a la banqueta per dirigir l’equip en els dos amistosos que disputarà el Barça Lassa durant l’aturada: aquest dimarts dia 30 de gener contra l’Hovocubo al Pavelló de La Colina de Badalona (19h); i el proper dimarts dia 6 de febrer contra la selecció d’Alemanya al Pavelló Municial de Balaguer (19h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut