Fenerbahce Dogus - Barça Lassa: El Barça visita la pista del campió

Fenerbahce Dogus - Barça Lassa: El Barça visita la pista del campió

Els de Sito Alonso busquen un triomf que seria molt important per a les aspiracions blaugranes de mirar cap als Play-off

El Barça Lassa visita aquest divendres, a les 18.45h i en directe per Movistar+ i Esport3, la pista de l’actual campió d’Europa, el Fenerbahce Dogus Istanbul. Els homes de Sito Alonso són conscients de la dificultat del partit i saben que hauran d’estar molt concentrats des del primer minut per poder guanyar a l’Ulker Sports and Event Hall. Vèncer a la pista del Fenerbahce augmentaria les opcions dels catalans de poder ser al final de la Lliga Regular entre els vuit primers.

El rival

Compta amb un equip molt complet, que combina qualitat, experiència i també joventut. Entrenats per Zeljko Obradovic, el Fenerbahce té en el pivot Jan Vesely el seu màxim anotador i també jugador més valorat (13,6 punts i 4,9 rebots). Al seu costat compta amb jugadors de la qualitat de Brad Wanamaker (12,7), Kostas Sloukas (9,8 punts i 5,2 assistències), Gigi Datome (10,2), Marko Guduric, Nicolo Melli, Ali Muhammed o Jason Thompson, entre d’altres. Actualment el Fenerbahce té un balanç de 13 triomfs i 6 derrotes.

El Barça

No podrà comptar per a aquest partit amb Juan Carlos Navarro, que segueix recuperant-se d’una grip, mentre que ha viatjat amb l’equip el pivot Volodymyr Gerun, del Barça Lassa B. Els blaugranes saben que un triomf a Istanbul suposaria un reforç de moral important de cara a les opcions de poder acabar en posicions de Play-off, que es troben a tres partits a falta d’onze per disputar-se.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut