Dins del cotxe amb... el Coutinho més personal

Dins del cotxe amb... el Coutinho més personal

El brasiler, “emocionat” amb la seva arribada al Barça, ens parla una mica sobre les seves aficions, la seva forma de ser i el seu desig futbolístic

Philippe Coutinho ja ha complert un dels seus somnis futbolístics: ser jugador del FC Barcelona. Ho va comentar en la seva presentació oficial, davant dels mitjans de comunicació, però també ho ha deixat clar en petit comitè. Perquè el brasiler s’ha obert amb els mitjans del Club i, en una conversa exclusiva, ha parlat sobre ell, les seves aficions i la seva forma de ser. També sobre el seu desig futbolístic, que no és un altre que el de “ser campió i guanyar títols”

Ho diu un noi de 25 anys tranquil i familiar que, com es pot veure, sempre té un somriure a la boca: “Somriure és molt important a la vida. Intento estar alegre a prop de les persones que estimo”, ha dit, a banda d’afegir: “Dins de camp intento sempre donar el millor de mi. En cada jugada, o en cada oportunitat que tinc, intento donar el millor per ajudar l'equip a guanyar. M’agrada jugar amb alegria”.

Amb el seu fitxatge pel Barça, Coutinho torna a Barcelona. Ja va viure aquí durant mig any, l’any 2012, quan estava cedit a l’Espanyol. “La ciutat és molt bona. Quan vam estar aquí, ens va agradar molt”. Una experiència de la que, a més del record, se’n va emportar algo molt especial: “Tinc dos gossos i un és de Barcelona. Ara ell també torna a casa”.

Apassionat dels tatuatges

Durant la seva revisió mèdica ja va quedar clar que a Coutinho li agraden els tatuatges. En té uns quants i ha volgut explicar-nos quins són els seus preferits: “Vaig començar amb el nom dels meus pares, però també en tinc de la meva dona i de la meva filla, que representa molt per a mi. També m’agrada molt el que diu 'Mai paris de somiar'. En un dels més nous que tinc vaig voler escriure Coratge, una paraula que representa que sempre hem de ser valents”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut