Celta – FC Barcelona: Tot per decidir (1-1)

Celta – FC Barcelona: Tot per decidir (1-1)

Tot i avançar-se al marcador amb gol d’Arnaiz els blaugranes signen un empat a Balaídos en l’anada dels vuitens de Copa el dia del retorn als terrenys de joc de Dembélé

El Barça inicia el 2018 amb un empat davant el Celta (1-1) en l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Tenia una prova difícil l’equip blaugrana com era visitar Balaídos i marxa de Vigo amb un resultat positiu per afrontar la tornada el proper dijous al Camp Nou. Un empat que s’ha forjat amb un gol del jugador del filial, Jose Arnaiz, que ha avançat els blaugranes i que posteriorment, Pione Sisto, ha empatat per l’equip d’Unzué el dia en què els barcelonistes han celebrat el retorn de Dembélé als terrenys de joc.

Golejador Arnaiz

Jugar a Balaídos és sinònim de gols, emoció i electricitat, especialment, els últims anys on el Barça no havia aconseguit bons resultats. Amb tot, Valverde sortia a Vigo amb Arnaiz a la punta d’atac en el lloc de Suárez, que no havia viatjat de la mateixa manera que tampoc ho van fer Messi i Iniesta, entre d’altres habituals. El davanter del filial compta els seus partits amb el primer equip per gols després de disputar els tres de Copa del Rei fins ara i marcar en tots tres partits.

Després d’uns primers 10 minuts dinàmics, el Celta ha avisat a través del seu jugador més incisiu en atac, Iago Aspas, en un un contra un davant Cillessen, però Semedo, atent i ràpid, ha estat providencial per evitar l’acció. El lateral blaugrana ha fet una brillant actuació al carril dret, ràpid en les seves accions ofensives, i atent i àgil en les defensives.

Tot i que el Celta és qui tenia en un primer temps el control de la pilota, els de Valverde gestionaven el context del partit buscant el perill al contracop. I l’han sabut aprofitar en una acció rapidíssima per fer el primer. Una cursa de Denis i assistida per André Gomes ha estat rematada a l’àrea petita per Arnaiz. Un gran gol. S’avançaven els blaugranes però el Celta mai s’ha rendit i empès pel seu públic ha estat capaç d’empatar a través de Pione Sisto. Una jugada precedida d’un refús en una rematada de Iago Aspas al travesser.

Retorn de Dembélé

El pas pels vestidors ha fet que el partit s’obrís molt més en un duel de ritme molt alt i sense un control clar tot i que els blaugranes tindrien més possessió que a la primera meitat. Tindria el Barça oportunitats clares per fer el segon, però el pal s’ha tornat a creuar en el camí dels culers per evitar el gol.

Sergio ha estavellat la pilota al travesser en un xut sec i molt potent i Sergi Roberto, introduït al segon temps, ha arribat des de la segona línia per rematar al pal una centrada de l’incansable Semedo. El Celta, per la seva banda, hauria pogut desfer la igualada a través d’Aspas, sempre ràpid i perillós, però ben frenat per Piqué, Vermaelen i Cillessen, i també el revulsiu Emre Mor, que s’ha associat amb perill a la frontal, però no ha trobat el gol.

A falta de vint minuts del final, Valverde ha donat entrada al terreny de joc a Ousmane Dembélé que ha tornat als terrenys de joc 110 dies després. Al final, empat a Balaídos que deixa l’eliminatòria dels vuitens de final de la Copa del Rei per decidir el proper dijous al Camp Nou (21.30 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut