Messi, Suárez i Mascherano s’incorporen als entrenaments

Messi, Suárez i Mascherano s’incorporen als entrenaments

Els tres futbolistes sud-americans, amb permís per allargar les seves vacances de Nadal, han tornat a exercitar-se amb el grup, que continua preparant el partit de Copa contra el Celta en la primera sessió del 2018

Primer entrenament del 2018 i primera sessió després de les vacances de Nadal amb tots els disponibles. I és que aquest dimarts 2 de gener s’han incorporat al grup els tres futbolistes que faltaven: Leo Messi, Luis Suárez i Javier Mascherano.

D’aquesta manera, Ernesto Valverde ha pogut seguir preparant el partit contra el Celta amb més efectius, en una jornada de feina que s’ha dut a terme al Camp Tito Vilanova. A banda dels disponibles del primer equip, el tècnic ha comptat amb els jugadors del Barça B Carles Aleñá i Jose Arnaiz.

Aquest és el primer entrenament de l’any, però no serà l’últim abans de viatjar cap a Balaídos. I és que aquest dimarts, també a la tarda, l’equip ultimarà els detalls del duel contra l’equip gallec, corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa. Abans de la sessió, Ernesto Valverde compareixerà en roda de premsa, la primera del 2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut