Valverde:

Valverde: "El Celta ens pressionarà molt"

El tècnic blaugrana ha repassat l'actualitat del FC Barcelona i ha destacat que "el Celta ens presentarà moltes dificultats i no serà gens fàcil"

El FC Barcelona afronta el primer partit oficial de l'any 2018 a Balaídos, on els blaugranes es veuran les cares davant el Celta de Vigo a l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. El tècnic barcelonista, Ernesto Valverde, ha destacat en roda de premsa: "Són un equip agressiu que intentarà pressionar-nos, serà un partit entre dos bons equips. Els respectem molt per les dificultats que ens van presentar al partit de Lliga i, igual que nosaltres, tenen la il·lusió de passar".

Precisament, respecte a aquest partit de Lliga al Camp Nou on blaugranes i celestes van empatar a dos, Valverde ha explicat que "canvia el concepte de la competició perquè hi ha un partit de tornada, canvia el fet que ja hem jugat contra ells i sabem com van plantejar aquest partit". A més, l'entrenador barcelonista ha afegit: "És un dels pitjors equips que ens podem trobar: juga bé i pressiona bé. Els partits d'altres anys són referència, però no tant perquè ha canviat l'entrenador".

Pel que fa a Dembélé, el tècnic culer ha comentat: "El fet de recuperar un jugador com Ousmane és molt important per a nosaltres. Ha de tornar a començar amb l'adaptació i pensem que pot ser un jugador important. Comptem amb ell, a poc a poc anirà entrant a l'equip, però s'ha d'anar adaptant i anar amb calma". Sobre Rafinha, "la idea és que entri en l'equip després de molt temps parat".

Finalment, Valverde ha explicat: "Quan jugues una competició intentes guanyar-la. Ens il·lusiona i farem tot el possible per guanyar-la. Amb tota la nostra plantilla, tot i el desgast, podem afrontar totes les competicions amb garantia”. "Les victòries sempre donen confiança, però ara cal tornar a començar. Cal mirar endavant", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut