FC Barcelona Femení – Llevant UD: Golejada i campiones d’hivern (5-0)

FC Barcelona Femení – Llevant UD: Golejada i campiones d’hivern (5-0)

El bon joc i la capacitat ofensiva de les culers es tradueixen en cinc gols que permet a les barcelonistes acabar la primera volta de la Lliga Iberdrola en primera posició

L’últim partit de la primera volta entre el FC Barcelona Femení i el Llevant s’ha resolt amb una clara victòria culer (5-0), que permet a les de Fran Sánchez seguir comandant la classificació de la Lliga i convertir-se en campiones d’hivern. Les blaugranes han sortit decidides a pel gol i amb una gran desimboltura en el joc. Això ha permet al Femení fer-se amb el domini del matx i del marcador des dels primers compassos. Bussaglia, Patri (2), Alexia, en la primera part i Martens, en la segona, han convertit les nombroses ocasions blaugranes (5-0).

Domini blaugrana traduït en gols

Los barcelonistes han gaudit d’una abundant quota de pilota des del primer minut. Al costat visitant l’activitat amb l’esfèric ha estat molt escassa perquè les noies de Fran Sánchez han executat una bona pressió ofensiva. Losada i Torrejón ho han intentat amb xuts llunyans, però l’aproximació de més perill ha arribat de les botes de Duggan, que s’ha trobat amb l’aturada de la portera visitant Noelia. Una bona combinació a la frontal de l’àrea entre Alexia i Bussaglia ha suposat la primera diana de bella factura. La migcampista francesa ha obert el camí golejador.

El joc i la insistència blaugrana no ha decaigut i han seguit pressionant al Llevant, que ha tingut moltes dificultats per sortir del seu propi camp. D’aquesta manera, ha arribat un magnífic segon gol culer. Patri en la sortida d’un córner ha ampliat distàncies en el marcador. La pissarra també ha funcionat al Barça Femení, que en una altra acció de córner ha anotat el tercer. Patri, amb cinc gols aquesta temporada, ha repetit en el 3-0. La insistència de cara a porteria de Duggan no ha trobat premi, ja que la portera local ho ha evitat. Ara bé, no ha pogut aturar el xut d’Alexia des de l’interior de l’àrea després d’una pilota al pal de Martens (4-0).

Segellen la superioritat i la golejada

El Llevant s’ha intentat estirar més en el terreny de joc a la segona meitat, però l’esfèric ha continuat essent blaugrana. La bona circulació de pilota ha persistit i ha permès a les culers abocar-se amb vigor a la porteria visitant. Aquestes primeres aproximacions han tingut una clara protagonista, la holandesa Martens, que abans de ser substituïda ha enviat una pilota al travesser i ha marcat el cinquè gol blaugrana.

Tot i anotar un gol més, les noies de Fran Sánchez no han baixat el nivell exhibit i s’han endut els tres punts mantenint un partit més la porteria a zero i ja són deu partits sense encaixar. També cal destacar que en aquest segon període, Candela, davantera del filial barcelonista, ha disputat el seu segon partit amb el Femení i ha jugat els seus primers minuts al Miniestadi protagonitzant jugadores perilloses d’atac des de l’extrem.   

Amb aquest triomf, el FC Barcelona Femení acaba la primera volta com a líder de la Lliga Iberdrola amb 40 punts, els mateixos que l’Atlètic de Madrid, amb un balanç de 57 gols a favor i 5 en contra. El proper partit que donarà el tret de sortida a la segona volta de la competició domèstica enfrontarà a les blaugranes contra el Saragossa en el Miniestadi. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut