Ernesto Valverde: “El Llevant està molt fort fora de casa”

Ernesto Valverde: “El Llevant està molt fort fora de casa”

El tècnic blaugrana ha destacat el bon moment del conjunt granota i ha advertit de la perillositat al contraatac del conjunt entrenat per López Muñiz

Ernesto Valverde ha advertit de la perillositat del rival d’aquest diumenge al Camp Nou, el Llevant: “El Llevant està fent millor temporada com a visitant que com a local. Tenen una estructura molt ordenada i deixen pocs espais”, analitza el tècnic blaugrana. El duel d’aquest diumenge suposarà el primer partit de Lliga del 2018 al Camp Nou i “ha de servir per sumar els tres punts”.

Preguntat per la possible eufòria en el vestidor, el preparador blaugrana ha estat clar: “L’equip està primer a la Lliga i tenim avantatge respecte els perseguidors. Estem contents i això ens ha de servir per tenir més confiança sense passar-nos de frenada”. Alhora, Valverde ha assegurat que té clar l’onze que utilitzarà per iniciar el matx contra el Llevant donat que els jugadors s’han pogut recuperar del duel de Copa del Rei contra el Celta i encara queden dies per al duel de tornada: “Tenim quatre dies de marge per al partit de Copa de la setmana vinent, per al partit de Lliga de la setmana vinent tindrem menys temps”.

Valverde també s’ha referit a Dembélé, que aquest diumenge podria tornar a diputar minuts en el Camp Nou després de superar la seva lesió: “El veig bé i amb ganes, ara falta que mica en mica ho tradueixi en la competició”. Finalment, l’entrenador blaugrana s’ha referit a Jose Arnaiz, que es troba entre els 18 futbolistes convocats: “És un jugador amb desimboltura i que està rendint a bon nivell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut