Dins del cotxe amb… Yerry Mina

Dins del cotxe amb… Yerry Mina

Una conversa per conèixer una mica més el nou fitxatge del FC Barcelona, central colombià que arriba procedent del futbol brasiler

Yerry Mina viu els seus primers dies a la Ciutat Comtal després del seu fitxatge pel FC Barcelona. Ja ha signat el seu contracte, ha estat presentat oficialment, ha trepitjat el Camp Nou i ha dut a terme el primer entrenament amb la resta del grup. Uns dies, doncs, que estan sent molt intensos per al central colombià. Malgrat tot, es troba “molt feliç i agraït”, a banda de “motivat i orgullós”. Són unes primeres impressions que Yerry Mina ha explicat als mitjans oficials del Club en una entrevista una mica peculiar feta durant el trajecte de la Ciutat Esportiva al Camp Nou el dia de la seva presentació.

“Mai abans havia estat a Barcelona i, de moment, estic enamorat de tot el que veig. Estic tranquil, però sé que tinc una responsabilitat molt gran, perquè el Barça és el millor club del món. Vull aportar el meu granet de sorra i aprendre dels meus companys. Estic complint un somni”, explica.

El Mina més personal

En aquesta conversa, a més, el central parla una mica més d’ell per tal que el puguem conèixer més a fons. Es defineix com “una persona alegre però tranquil·la” a la qual li agrada compartir la seva vida amb la gent que estima. També parla de les seves aficions, la música que li agrada escoltar, les supersticions que té, el seu menjar preferit i els seus ídols, entre altres aspectes.

D’altra banda, dins del cotxe també mostra el seu cantó més solidari. I és que Mina té una Fundació, amb la qual espera “ajudar molts nens i fer que, en el seu temps lliure, no segueixin un mal camí”. Tot plegat és el que podràs trobar en aquest vídeo, que et permetrà saber més coses sobre el nou fitxatge del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut