Umtiti, novetat a la convocatòria

Umtiti, novetat a la convocatòria

El central francès ha rebut l’alta i entra a la llista per viatjar a Sevilla i enfrontar-se al Betis en la jornada 20 del campionat de Lliga

Torna la Lliga, i torna també Samuel Umtiti. El central francès ha rebut l’alta mèdica i ha entrat a la llista de 18 convocats per viatjar a Sevilla, on el FC Barcelona s’enfrontarà al Betis diumenge al Benito Villamarín (20.45 hores). Els barcelonistes, líders imbatuts a la Lliga amb 51 punts, arriben, però, després de perdre davant l’Espanyol a l’anada dels quarts de final de Copa, després de 29 partits consecutius sense conèixer la derrota. A més d’Umtiti, destaca també la inclusió a la llista de Deulofeu com a novetat respecte a la darrera convocatòria, a més del jugador del Barça B Aleñá.

En canvi, per a aquest matx el tècnic Ernesto Valverde no podrà comptar amb les baixes per lesió de Dembélé, Coutinho, Alcácer, Iniesta i Mascherano. A més, han quedat fora de la llista per decisió tècnica Denis Suárez, Rafinha i Yerry Mina. Així doncs, la convocatòria final de 18 jugadors la formen: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio Busquets, Suárez, Messi, Cillessen, Paulinho, Deulofeu, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Vermaelen i Aleñá.

Darrer entrenament abans de viatjar

Abans de conèixer la convocatòria, els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En aquesta sessió preparatòria també hi han participat els jugadors del Barça B Aleñá i Ezkieta, i Philippe Coutinho ha fet una part amb el grup. A més, Rafinha no s’ha entrenat amb permís del Club. L’expedició blaugrana viatjarà diumenge al matí (10.30 hores) cap a Sevilla per afrontar el duel de Lliga davant el Betis a la nit. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut