Ernesto Valverde alerta: “El Celta ha marcat en tots els partits fora de casa”

Ernesto Valverde alerta: “El Celta ha marcat en tots els partits fora de casa”

El tècnic blaugrana assegura que l’eliminatòria està per decidir després de l’empat de l’anada i reconeix la dificultat del partit davant un equip “que pressiona molt amunt i que vol tenir la pilota”

Ernesto Valverde ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al duel de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei davant el Celta. Una eliminatòria que es resoldrà aquest dijous al Camp Nou (21.30 hores, Gol) i que parteix amb l’empat assolit a Balaídos (1-1). El resultat, de moment, és bo per al Barça ja que qui tindrà l’obligació de marcar des del primer minut serà el Celta. Un fet en què Valverde prefereix no pensar gaire: “Nosaltres plantejarem un partit per guanyar. És cert que el Celta ha de marcar, però ho ha fet en tots els partits fora de casa”. “No podem pensar que el resulta és beneficiós lleugerament per a nosaltres, perquè correríem el risc d’equivocar-nos”, ha alertat.

“Iago Aspas és un jugador extraordinari que té un nivell enorme i que fa gols a tothom”

En aquest sentit, Valverde ha destacat el joc vistós de l’equip dirigit per l’exblaugrana Juan Carlos Unzué i ha explicat que “és un equip que intenta dominar el joc, que no vol que tinguis la pilota i que et pressiona molt amunt”. I ha recordat el partit jugat aquest desembre a l’Estadi en Lliga: “En aquell duel el Celta va fer un bon partit, tot i que nosaltres vam tenir ocasions suficients per marcar més gols i guanyar”. “Aquest cop sabem que és un tot o res i un quedarà fora. Serà un partit bonic de veure”, ha sentenciat.

El Txingurri, a més, ha elogiat al davanter celeste, Iado Aspas, qui ha marcat quatre gols als blaugranes en els últims sis partits i en què la defensa culer haurà d’estar alerta: “És un jugador extraordinari, que té un nivell enorme, i que fa gols a tothom. Té facilitat per jugar per fora i és un jugador amb caràcter i un guanyador nat”.

Menció especial per Coutinho

Valverde ha estat qüestionat també pel flamant fitxatge blaugrana, Philippe Coutinho: “És un gran fitxatge perquè es pot adaptar molt bé a l’estil de joc de l’equip, que pot jugar per dins i per fora, que té facilitat per desenvolupar-se tan en situacions de gol, com per donar assistències i estem molt il·lusionats amb ell”. I ha afegit: “Esperem que ens ajudi moltíssim i segur que ens aporta coses diferents a la resta”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut