La intrahistòria del ritual de Yerry Mina

La intrahistòria del ritual de Yerry Mina

El nou central blaugrana ha sorprès tothom després de saltar a la gespa del Camp Nou descalç, un fet de respecte pel seu nou club i una superstició

Yerry Mina ha sorprès tothom en la seva presentació oficial amb el FC Barcelona. El nou central blaugrana ha saltat a la gespa del Camp Nou per primera vegada, i ho ha fet d’una manera sorprenent, traient-se les botes i les mitgetes per trepitjar la gespa de l’Estadi totalment descalç. Les supersticions al món del futbol són més que habituals, i Yerry Mina ha mostrat la seva. Es tracta d’un fet habitual als seus nous clubs quan en trepitja per primera vegada l’estadi, així com també un símbol de respecte pel seu nou equip. Uns motius que han estat explicats en roda de premsa posterior per Yerry Mina, qui ha explicat com a creient que és un dels proverbis de la bíblia que utilitza: “Amb la planta dels teus peus tocarà el terreny que vols conquerir i jo vull triomfar aquí”, ha reconegut.

Durant tota la presentació Yerry Mina ha deixat mostres del seu caràcter extravertit. Ha gaudit de la jornada al màxim des del matí amb la signatura del contracte, i a la gespa de l’Estadi ha cridat “Visca el Barça” davant d’un públic, el del Camp Nou, que ha fruït de la presentació i que ha presenciat una de les facetes més divertides del colombià, que no és cap altra que ballar.  Sense cap mena de dubte ha estat una presentació que no ha deixat indiferent ningú. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut