Naturpellet Segòvia - Barça Lassa: Triomf valuós en un final d'infart (7-8)

Una gran primera meitat blaugrana permet als culers sumar els tres punts en un matx en què la reacció local a la segona part ha donat emoció fins al final i ha deixat un regust amarg en el conjunt d'Andreu Plaza

Els homes d'Andreu Plaza arribaven al Pedro Delgado amb la intenció de trencar la ratxa de dos partits sense guanyar, i així ha estat. El Barça Lassa ha superat el Naturpellet Segòvia (7-8) després d'una gran primera meitat barcelonista. Els culers han marxat al descans amb un 0-6 al marcador i amb un gran Juanjo sota pals aturant tots els atacs locals. Tot i així, la gran reacció local a la segona part ha ofert emoció fins al final en un matx en què finalment els culers s'emporten tres punts valuosos, tot i deixar un regust amarg final.

El duel ha començat de manera perfecta per als barcelonistes, i als dos minuts de joc Sergio Lozano ha anotat el primer (0-1). Només un minut després l'acabat de renovar Ferrao s'ha encarregat d'ampliar distàncies al marcador (0-2) amb una bona acció a la mitja volta. El Segòvia, però, ha intentat retallar amb dues bones ocasions de Javi Alonso, però Juanjo ha salvat els seus amb dues aturades espectaculars.

Golejada abans del descans

Els culers han continuat dominant el joc, i el marcador no ha trigat a seguir creixent. Dyego, després d'una bona assistència de Rivillos, ha marcat el 0-3 (min10), i Adolfo (min 15), Joao, de falta directa (min 16), i Esquerdinha, sobre la botzina (min 20), han situat el 0-6 al marcador per marxar al descans amb un grandíssim resultat.

A la segona meitat, però, els locals no han desistit i al primer minut de joc Sergio ha anotat l'1-6 (minut 21). Tot i així, tres minuts després Rivillos ha respost amb l'1-7 (min. 24) després d'una bona assistència de Joselito. Aquest gol, però, ha reactivat el Segòvia, que ha jugat els seus millors minuts sobre la pista i ha aconseguit retallar distàncies. Un doblet d'Alvarito (min 29 i 31), un de Cidao (min 35) i un de Sergio (min 38) han situat el 5-7 al marcador a falta de només dos minuts.

Últim minut d'infart

Segons després, però, ha aparegut Ferrao per tornar a ampliar distàncies i donar tranquil·litat als barcelonistes (5-8, min 38), però els locals han reaccionat ràpidament amb un últim minut absolutament boig. Fins a dos dobles penals ha fallat Dyego, tots dos detinguts per Alberto, mentre que dos gols de Sergio (6-8, min 40) i Buitre (7-8, min 40) a falta de dos segons per al final han estat a punt de culminar la remuntada. Finalment, però, victòria blaugrana en un matx que ha tingut clarament una part per a cada equip. Així, els tres punts acaben viatjant cap a Barcelona.