La remuntada contra el PSG a la Lliga de Campions, candidata als Premis Laureus

La remuntada contra el PSG a la Lliga de Campions, candidata als Premis Laureus

El 6-1 assolit el març del 2017 competeix amb altres grans reaparicions de l’any, com les de Roger Federer, Valentino Rossi, Justin Gatlin, Sally Pearson o el Chapecoense

La remuntada del FC Barcelona contra el PSG a la Lliga de Campions opta als Premis Laureus. El 6-1 del 8 de març del 2017 al Camp Nou figura entre els nominats a la categoria World Comeback of The Year ('Millor Retorn'), que engloba tant reaparicions com remuntades. Aquell dia el conjunt dirigit per Luis Enrique Martínez va aixecar el 4-0 de l’anada, una fita que mai abans s’havia produït a la Lliga de Campions. De fet, aquell partit ja va optar al Millor Moment Esportiu de l'Any als Laureus.

Opten a la mateixa categoria dels Laureus icones del món de l’esport com el tennista Roger Federer, el pilot Valentino Rossi, els atletes Justin Gatlin i Sally Pearson i l'equip de futbol del Chapecoense, que va participar en la disputa de l’últim Trofeu Joan Gamper.

El guanyador final, decidit a través dels membres de l’Acadèmia Laureus, es coneixerà el 27 de febrer en una gala que se celebrarà a Mònaco.

Entre els últims guanyadors d’aquesta categoria figuren altres referents de l’esport com Michael Phelps, Dan Carter i Rafael Nadal.

Cal recordar que el FC Barcelona té un total de tres Premis Laureus a les seves vitrines. El primer va rebre’s el 2007 per l’aliança amb l’UNICEF, el segon el 2011 en ser considerat el Millor Equip del Món i el tercer ara fa un any gràcies al gest esportiu de l’Infantil B després de guanyar la World Challenge Cup al Japó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut