100 gols a la Lliga per a Luis Suárez

100 gols a la Lliga per a Luis Suárez

L’uruguaià, amb el seu doblet contra el Betis, es converteix en el cinquè jugador blaugrana d’arribar a aquesta xifra; ho ha aconseguit en només 114 partits

Amb el triomf blaugrana davant el Betis per 0-5, Luis Suárez ha arribat a la xifra de 100 gols amb el FC Barcelona a la Lliga. En només tres temporades i mitja, o, el que és el mateix, en 114 partits al campionat domèstic, el davanter uruguaià entra a una llista privilegiada on comparteix gesta amb altres grans jugadors de la història blaugrana com Messi, Kubala, César i Eto’o.

De fet, és el primer cop que el ‘charrúa’ arriba a aquesta quantitat de gols en un sol equip a la lliga. Va tancar la seva etapa al Liverpool amb 69 dianes en 110 partits a la Premier League, mentre que a l’Ajax d’Amsterdam en va marcar 81 en 110 a l’Eredivisie.

Alguns dels seus gols més recordats pels barcelonistes són davant el Reial Madrid, equip al qual ha marcat en totes les temporades des que juga al FC Barcelona. A més, ha firmat dos pòquers davant l’Sporting de Gijón i el Deportivo de la Corunya, i ha aconseguit una Bota d’Or i un Pitxitxi (la temporada 2015/16, amb 40 gols).  

Aquesta temporada el davanter suma 15 gols en 17 partits al campionat domèstic, i és que els seus registres golejadors amb els blaugranes sempre han estat excelsos. Durant el seu primer curs al Club va aconseguir 16 gols a la Lliga, el segon, 40, i el tercer, 29. Un total de 100 dianes, xifra que de ben segur continuarà ampliant. A més, cal recordar que entre totes les competicions l’uruguaià suma 137 dianes en 174 enfrontaments amb el FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut