Cillessen: “Un derbi sempre és especial”

Cillessen: “Un derbi sempre és especial”

El porter del FC Barcelona, que ha jugat tots els partits d’aquesta edició de la Copa, parla una mica de la situació de l’equip abans d’enfrontar-se contra l’Espanyol

Jasper Cillessen està preparat per al partit de Copa. El porter holandès, que de moment ha jugat tots els partits en aquesta competició, es prepara ja per al duel d’anada dels quarts de final contra l’Espanyol, a Cornellà. Ho fa amb bones sensacions, després que el Barça hagi encadenat 29 partits consecutius sense perdre. Una gran dinàmica, però, que no pot relaxar l’equip d’Ernesto Valverde. “Un derbi sempre és especial, més encara si és a la Copa. A la Lliga si perds no hi ha tant problema, però aquí és diferent”, ha explicat l’holandès en unes declaracions fetes en la prèvia del partit contra el conjunt blanc-i-blau.

El porter n’és conscient, doncs, de la dificultat del repte i assegura: “Hem de seguir centrats en la nostra feina i anar a poc a poc. Primer tenim un partit de Copa, després torna la Lliga i d’aquí unes setmanes veurem què passa a la Champions. Hem de pensar en guanyar tots els partits i, per fer-ho, hem d’estar concentrats. Tenim grans jugadors i una banqueta molt forta, perquè tot l’equip funciona. Volem guanyar-ho tot”.

Cillessen afronta aquest partit de Copa després d’haver jugat quatre partits de la competició del KO –l’anada i la tornada contra el Múrcia i el Celta-, amb només un gol encaixat. Aquesta temporada, l’holandès també va jugar el partit de Champions contra l’Sporting Clube, al Camp Nou, que va acabar amb la porteria a zero.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut