Ernesto Valverde: “La clau serà superar la pressió”

Ernesto Valverde: “La clau serà superar la pressió”

El tècnic del FC Barcelona parla sobre el primer partit de la segona volta, que serà contra un “valent” Betis al Benito Villamarín

El primer equip del FC Barcelona ho té pràcticament tot a punt per començar la segona volta de la Lliga. I l’objectiu no és un altre que “continuar amb la dinàmica guanyadora” i repetir els bons números de la primera. Així s’ha expressat un Ernesto Valverde que, en la prèvia del partit contra el Betis, ha assegurat que el primer rival en aquesta part del campionat no serà fàcil.

Perquè, per a ell, “el Betis sempre planteja el duel al seu camp, on vol dominar”. Així doncs, “una de les claus serà superar la pressió que interposin”. “És un equip valent i que vol la pilota, i es desenvolupa bé amb el joc ofensiu. Estan reforçats pels últims resultats i això els ha impulsat. Es preveu un partit interessant i difícil”, ha comentat Valverde.

El Barça afronta la jornada centrant-se exclusivament en l’enfrontament del Benito Villamarín i deixant una mica apartat, de moment, el partit de Copa d’aquest dijous contra l’Espanyol. Tampoc no s’excusa en les lesions que arrossega l’equip. Malgrat tot, el tècnic espera “que es vagin recuperant a poc a poc, per aconseguir que jugadors amb molts minuts puguin descansar una mica”.

Un dels que ja estan totalment disponibles és Yerry Mina, que ja té el trànsfer. Valverde ha parlat d’ell i, tot i que ha assegurat que “té possibilitats”, ha dit que encara “s’ha d’adaptar al nostre joc, que no és fàcil”. També ha parlat sobre l’evolució de Coutinho, de qui espera “que aviat pugui entrar en la dinàmica de l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut