S’inaugura una exposició de samarretes del FC Barcelona al Rakuten Cafe Shibuya

S’inaugura una exposició de samarretes del FC Barcelona al Rakuten Cafe Shibuya

Un recull de samarretes històriques blaugrana seran exhibides en un cafè que el patrocinador principal del Club té al Japó

El principal patrocinador del FC Barcelona, Rakuten, ha anunciat que celebrarà una exposició de samarretes de jugadors destacats al llarg de la història del Club. L’exposició s’inaugurarà aquest divendres, 19 de gener, i s’allargarà fins al 31 de març amb un recull de 48 samarretes des de la temporada 1980/81 fins a la 2013/14.

Aquesta exhibició, al tercer pis del Rakuten Cafe, situat al districte de Shibuya (Japó) i que van visitar alguns jugadors blaugranes l'estiu passat, ha estat supervisada pel Museu del FC Barcelona amb la col·laboració d’Agesilaos Papadopoulos, un gran fan blaugrana i un dels màxims col·leccionistes de samarretes del món.

Papadopoulos ha cedit les 48 samarretes que es poden visitar a l’exposició, per primera vegada exhibida fora de Barcelona. I és que la darrera vegada que van ser mostrades va ser a l’FCBotiga de la Sagrada Família. Al recull de samarretes destaquen llegendes culers ja retirades dels terrenys de joc com Pep Guardiola, Xavi i Puyol, així com jugadors en actiu com Messi, Iniesta i Piqué.

Com a complement de l’exhibició de samarretes, algunes de les quals signades, els visitants també podran gaudir de continguts interactius mitjançant la tecnologia de realitat mixta desenvolupada per l’Institut de Tecnologia de Rakuten. D’aquesta manera, el públic podrà gaudir d’imatges dels futbolistes vestint les samarretes exhibides i vídeos explicant l’acord entre Rakuten i el FC Barcelona, entre d’altres. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut