Thomas Vermaelen, pendent de proves mèdiques

Thomas Vermaelen, pendent de proves mèdiques

Contra el Betis, el central belga ha patit una lesió als isquiotibials de la cuixa dreta i aquest dilluns es coneixerà l’abast de la lesió

El FC Barcelona ha informat que el jugador del primer equip Thomas Vermaelen ha patit una lesió als isquiotibials de la cuixa esquerra. Aquest dilluns se li faran més proves mèdiques per conèixer l’abast exacte de la lesió.

El central ha hagut de ser substituït per Samuel Umtiti al minut 41 de l’enfrontament entre el Betis i el FC Barcelona. El jugador de 32 anys, que havia sortit titular en la jornada 20 de la Lliga, ha notat unes molèsties en una cursa i ha hagut d’abandonar el terreny de joc del Benito Villamarín.

Una lesió que arriba en un gran moment per al belga, que durant aquests darrers mesos ha hagut de suplir precisament l’absència per lesió de Samuel Umtiti -ha tornat després de la lesió que es va fer contra el Celta al bíceps femoral de la cama dreta. Vermaelen, molt encertat en tots ells, ha jugat un total de 13 partits, repartits en 7 a la Lliga, 5 a la Copa i 1 a la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut