El Benito Villamarín es rendeix a Lionel Messi

El Benito Villamarín es rendeix a Lionel Messi

El ‘10’ es va exhibir en una segona meitat sublim al camp del Betis, on va anotar dos gols i en va donar un altre

El FC Barcelona va imposar-se al Betis al Benito Villamarín (0-5). Ho va fer en una segona part en què va saber imposar la seva llei, amb un gol de Rakitic i els doblets de Suárez i Messi. Precisament l’argentí va ser un dels jugadors més destacats del duel contra el Betis, especialment en una segona part en la qual va tornar a deixar veure la seva enorme classe.

A banda dels gols, va deixar una jugada per al record a camp propi que va arrencar l’ovació dels assistents al Benito Villamarín, rendit a l’argentí.

Una actuació que van valorar companys i entrenador després del partit. “Només queda aplaudir la feina que fa. Espero que tot el públic hagi gaudit i que recordi el que fa. Ens ha tocat viure en el temps del millor. És un plaer tenir-lo amb nosaltres. És el millor jugador que hi ha i que hi ha hagut”, va explicar un Valverde que, durant el partit, es va mostrar molt actiu. Perquè les càmeres del Club van seguir el tècnic del FC Barcelona en el triomf a Sevilla. Pots veure les seves reaccions en el vídeo següent:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut