Baskonia – Barça Lassa: Nova prova de nivell a Vitòria

Baskonia – Barça Lassa: Nova prova de nivell a Vitòria

Els de Sito Alonso visiten el Buesa Arena en un partit que es tornarà a repetir en els quarts de final de la Copa (diumenge, 18.30h)

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 18.30h i en directe per #0 de Movistar+, el Buesa Arena de Vitòria per disputar la 19a jornada de la Lliga Endesa contra el Baskonia. Els blaugranes, que són segons a la classificació amb un balanç de 12 victòries i sis derrotes, buscaran un altre triomf contra un rival directe en la lluita per la segona posició. Una victòria donaria un marge de dos triomfs als de Sito Alonso i asseguraria el ‘basket-average’ contra els vitorians, fet que pot ser molt important quan arribin els play-off en cas d’empat a triomfs al final de la Lliga Regular.

El rival

Arriba en un bon moment de forma després d’haver superat l’Estrella Roja per 103-84 en partit d’Eurolliga. Els de Pedro Martínez tenen un balanç d’11 triomfs i 7 derrotes i tenen un Tornike Shengelia el seu millor jugador amb 17,5 punts, 6 rebots i 20,8 de valoració per partit. A més, el Baskonia compta amb jugadors de primer nivell com Jayson Granger (9,9 punts), Beaubois (10,9), Jannis Timma o Matt Janning. A més, no cal oblidar jugadors com l’exblaugrana Huertas, Voigtmann, Garino, Poirier, Diop, Malmanis o Vildoza.

El Barça

Vol tornar ràpidament al camí de la victòria després de l’última derrota al Palau en l’Eurolliga. Els de Sito Alonso volen mantenir i consolidar-se en la segona posició de la Lliga Endesa i per fer-ho possible cal vèncer al Buesa Arena. Séraphin i Marc Garcia seran baixa per lesió i Sanders per decisió tècnica, mentre que Edwin Jackson podria debutar de nou en Lliga Endesa després d’haver estat donat d’alta en la competició en el lloc de Koponen. La resta dels jugadors de la primera plantilla estan disponibles per al partit.

Les declaracions

Sito Alonso

“Tenim l’ambició de fer un bon partit, tot i les dificultats del mateix. El Baskonia ha trobat un bon to, estan jugant molt alegres en atac, amb puntuacions molt altes. En el joc interior compten amb jugadors molt versàtils i té jugadors molt experts i que coneixen molt bé la Lliga Endesa”

Ante Tomic

“És un partit molt important i molt difícil. És un repte per a nosaltres per veure com reacciones després de caure a casa. És un equip que juga molt bé a la seva pista i ho haurem de fer molt bé durant els 40 minuts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut