Nacho Rodríguez: “Era necessari un canvi de rumb”

Nacho Rodríguez: “Era necessari un canvi de rumb”

El mànager de la secció de bàsquet ha fet autocrítica i reconeix en una entrevista a l’Hora B de Barça TV que abans de la Copa del Rei hi haurà nou entrenador

El mànager de la secció del Barça Lassa de bàsquet, Nacho Rodríguez, ha estat entrevistat al programa l’Hora B de Barça TV, en què ha fet autocrítica i ha valorat la rescissió del contracte de Sito Alonso com a tècnic: “Era necessari un canvi de rumb. No estan sent dies fàcils, els resultats no acompanyaven la tradició del Club i vam prendre la decisió de rescindir el contracte”.

“Veníem d’un trajectòria desequilibrada i ens hem vist obligats a prendre la decisió. La imatge davant el Milan al Palau i a Vitòria davant el Baskonia no va anar acord amb l’escut del Barça, amb la nostra història i la nostra tradició”, ha asseverat Rodríguez, alhora que ha volgut tenir un reconeixement per a la tasca feta per Sito Alonso: “Molt al nostre pesar, hem hagut de prendre aquesta decisió. Sabem que el Sito s’ha implicat en el nostre projecte, però els resultats i la dinàmica perdedora no han ajudat”.

Sobre la manera com afectarà aquest canvi a la plantilla, Nacho Rodríguez ha reconegut: “Sabem que no és el millor per a ell, perquè hi havia bona química, però són professionals i conscients de la situació, i estan disposats i compromesos a tirar endavant la temporada”.

En aquest sentit, Rodríguez ha explicat que la setmana vinent, abans de la Copa del Rei, l’equip tindrà nou entrenador, i ha elogiat Alfred Julbe, que dirigirà l’equip de manera interina en el proper partit: “És un entrenador de club, que sap treballar amb els joves, és una persona ideal i ja està treballant”. “El nou tècnic que vingui ha de tenir mentalitat positiva, i vindrà fins a final de temporada. Vull transmetre un missatge d’optimisme. Tenim la Copa del Rei, competirem fins al final l’Eurolliga, i tenim l’ACB per endavant per intentar guanyar-la, que és el que el Palau ens exigeix”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut