Martínez, 50 partits de blaugrana

Martínez, 50 partits de blaugrana

El central andalús va complir mig centenar de partits amb el filial contra l’Alcorcón, just dos dies abans del seu aniversari

Va arribar del Sevilla Atlètic després d’ascendir a Segona Divisió, i ho va tornar a aconseguir amb el Barça B una temporada més tard. Aquest any, després de guanyar-s’ho dues temporades seguides, ha complert el seu somni de jugar a La Liga 123. Dissabte passat, davant l’Alcorcón, Martínez va complir el seu partit número 50 vestit de blaugrana. La temporada 2016/17 va jugar 34 partits entre la Lliga de Segona Divisió B i el play-off d’ascens, mentre que la temporada actual ha participat en 16 enfrontaments.

Un gol i tres targetes grogues

Defensa central, fort i amb altura, Martínez destaca pel seu joc aeri. De fet, el seu únic gol de blaugrana va ser la temporada passada contra el València Mestalla a Paterna, després d’un llançament de córner. A més, es dona la circumstància que, tot i ser defensa i jugar amb la línia avançada, com és habitual al Barça, Martínez tan sols ha vist tres targetes grogues en els 50 partits disputats (dues la temporada passada i una la present). Aquest dilluns Martínez ha pogut celebrar el seu 25è aniversari en la tornada als entrenaments de l’equip per preparar el partit contra el Lugo, coincidint amb la celebració dels seus 50 primers partits amb el FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut