Barça Lassa – Bada Osca: Contundents des del contracop (33-20)

Barça Lassa – Bada Osca: Contundents des del contracop (33-20)

Els de Xavi Pascual superen el conjunt aragonès gràcies als atacs veloços i als gols d’Ariño i Aleix Gómez, amb vuit gols cadascun, el dia que tornava l’Asobal al Palau per primer cop el 2018

L’handbol ha tornat al Palau 60 dies després i ho ha fet amb victòria per al Barça Lassa. Després de l’aturada de la Lliga Asobal per la disputa de l’Europeu amb cinc medallistes d'or blaugranes amb la selecció espanyola, els de Xavi Pascual han superat el Bada Osca en un partit que ha estat molt exigent, però que han sabut superar amb un Ariño i Aleix Gómez decisius amb vuit gols cadascun.  

Havia avisat Pascual en la prèvia que el partit no seria gens fàcil i els de Pascual han hagut de treballar per emportar-se el triomf. I això que a la primera meitat els blaugranes han passat per sobre del conjunt aragonès. Atents en defensa els de Pascual muntaven contracops ràpids per anotar amb facilitat. Ariño i Aleix Gómex han iniciat el matx amb bona precisió per marcar amb rapidesa i han començat a dibuixar el camí del triomf abans del descans per marxar amb 10 gols d’avantatge (17-7, min 25).

El pas pels vestidors, però, ha activat el conjunt aragonès que sense encaixar gaire ha començat a enllaçar jugades d’atac finalitzades amb èxit. Un parcial de 2-6 ha tornat a ficar a dins del partit l’Osca, que ha aconseguit retallar diferències per situar-se a tan sols quatre gols (22-18, min 45). El Barça, però, lluny de posar-se nerviós ha sabut sobreposar-se a la reacció rival a través de la velocitat dels extrems. Víctor Tomás ha estat molt incisiu amb cinc gols i juntament amb el mur de Pérez de Vargas –70% d’aturades- han deixat sense opcions un Osca que ha acabat superat amb la velocitat blaugrana.

El Barça Lassa ja se centra ara en el partit de Lliga de Campions davant el Vardar al Palau Blaugrana el proper dissabte 10 de febrer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut