Informació per als aficionats que visitin l'estadi del Chelsea

Informació per als aficionats que visitin l'estadi del Chelsea

El Barça comptarà amb el suport d'uns 2.000 seguidors en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions a Stamford Bridge el dimarts 20 de febrer

El proper 20 de febrer, el FC Barcelona jugarà l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Chelsea a l'estadi Stamford Bridge de Londres. L'equip comptarà en aquest partit amb el suport d'uns 2.000 aficionats barcelonistes que es desplaçaran a la capital londinenca. FCBDesplaçaments organitza tres avions d'anada i tornada el mateix dia del partit, i el moviment penyístic blaugrana estarà present amb més de 330 penyistes de 150 penyes d'arreu del món   

Per a tots els seguidors que es desplaçaran a Londres, s'han elaborat una sèrie de consells i recomanacions a tenir en compte el dia del partit:

TRANSPORT PÚBLIC
L’estació de metro més propera és Fulham Broadway de la línia District, que està a uns pocs minuts caminant de l’estadi Stamford Bridge.

ESTADI STAMFORD BRIDGE
El millor accés per entrar és mitjançant Stamford Gate, ja que és la porta més propera dels torns destinats als aficionats dels equips visitants (mapa superior).

El procediment d’accés a l’estadi és el següent:
- Comprovació de les entrades abans de l’accés.
- Escorcolls de persones i bosses.
- Escaneig de les entrades.
- Entrada pels torns.

Els seguidors han de saber que els torns s’obren dues hores abans del partit i es recomana estar a les localitats 30 minuts abans que comenci el partit. Degut a les mesures de seguretat, es recomana arribar aviat a l’estadi, i no portar bosses que puguin se escorcollades.

Si hi ha un gran nombre d’aficionats que arribin a l’estadi amb el temps massa just, es possible que no puguin estar a la seva localitat a l’inici del partit.

El Chelsea FC organitza un procés de cues per coordinar i moderar el flux dels seguidors als torns, per garantir una entrada segura a l'Estadi. Durant aquests procediments pot ser necessari mantenir temporalment els seguidors en uns punts de la cua per tal d'aconseguir un flux segur i constant als torns.

No està permès estar de peu durant el partit, fet que es controlarà estrictament per evitar molèsties a la resta d’aficionats. Es pot aixecar temporalment en el moment d’eufòria i de celebració, però no fer el seguiment del partit de peu.

COMBATRE LA DISCRIMINACIÓ
El Chelsea FC persegueix totes les formes de comportament discriminatori i lluita per treure dels estadis totes les referències o cants racistes o discriminatoris. El Club treballa molt estretament amb les autoritats i organitzacions de futbol per combatre la discriminació i fer que l'assistència als partits de futbol sigui agradable per a tothom.

Qualsevol forma de missatges i cançons discriminatòries o amenaçadores no es toleraran perquè són un delicte i poden ser motiu de detenció.

PANCARTES I BANDERES
Les pancartes i banderes no han de tenir més de 80 cm d’altura i 250 cm d'ample. No poden obstruir la visió d’altres aficionats, ni cobrir missatges publicitaris o provocar problemes de seguretat. Les pancartes i banderes no poden mostrar paraules, imatges o declaracions polítiques, discriminatòries o amenaçadores. Els pals de bandera no estan permesos. Totes les pancartes i banderes han de portar un certificat de seguretat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut