CD Lugo – Barça B: Allargar el bon moment, ara a terres gallegues

20 hores (LaLiga123 TV): Els de Gerard López, que venen de guanyar a Tenerife i Còrdova, volen continuar forts a domicili

Després d’aconseguir tres victòries en els últims quatre partits, els de Gerard López volen allargar el bon moment de l’equip, continuar ferms a domicili, on han guanyat els últims dos partits, i seguir fugint de la part baixa de la categoria.

Un Lugo de play-off

L’equip que entrena Francisco ocupa la novena posició a la taula amb 41 punts, 11 més que el Barça B, i a només a dos punts de play-off, unes places que va ocupant jornada rere jornada. El balanç és de 12 victòries, 5 empats i 9 derrotes en el que va de temporada, amb 28 gols marcats i 27 de rebuts. En el partit de la primera volta, els de Francisco es van emportar els tres punts del Miniestadi gràcies a un gol a l’últim minut a la sortida d’un córner (1-2).

Els 18 convocats

L’equip es troba descansant a Lugo des de dissabte a la nit, on va arribar via la Corunya des de Barcelona. Els 18 jugadors convocats són els següents: Jokin Ezkieta, Daniel Morer, Cucurella, Martínez, Rivera, Nahuel, Aleñá, Marc Cardona, M. Hongla, Palencia, Ballou, R. de Galarreta, C. Pérez, David Costas, M. McGuane, Varo, Abel Ruiz i J. Cuenca. Són baixa per lesió Sarsanedas, Jose Arnaiz i Vitinho. A. Ortolá està citat amb el primer equip per al partit de Champions League contra el Chelsea, mentre que R. Tarín i Samu Araujo són baixa per decisió tècnica.