El Barça força el cinquè set, però l’Unicaja passa a semifinals (3-2)

El conjunt de David Lorente ha remuntat un 2-0 en contra, però finalment l’equip andalús és el que passa a les semifinals de la Copa del Rei

El partit ha començat amb molta igualtat al marcador i cap dels dos equips ha estat capaç d’agafar avantatge al tram inicial del primer set, però a l’equador del primer parcial els d’Almeria han obert una diferència de tres punts (16-13) que han sabut gestionar fins al final del primer set per posar l’1-0 a l’electrònic (25-22).

Al segon set l’Unicaja s’ha animat i no ha donat cap mena d’opció al Barça, que ha vist com el seu rival ha dominat des d’un inici. El conjunt andalús ha guanyat el segon parcial per un contundent 25-15 que complicava molt les coses als blaugranes (2-0).

Gran reacció blaugrana

Tot i la situació adversa, el conjunt de David Lorente ha reaccionat de manera brillant. Al tercer set el Barça ha obert un avantatge de 4 punts al tram inicial del període (6-10) que posteriorment, al tram final, ha arribat a ser de sis punts (14-20). Finalment el Barça ha guanyat el tercer set per 18-25 i ha situat el 2-1 a l’electrònic.

Al quart el domini del Barça encara ha estat més clar. Tot i que l’Unicaja no ha comès tants errors com en el parcial anterior, el Barça ha portat el ritme del set. Cap al final del parcial ha semblat que l’Unicaja podia frenar la reacció blaugrana, però els de David Lorente han forçat el cinquè set després de guanyar el quart parcial per 23-25.

Amb el Barça endollat, els barcelonistes han jugat al límit per intentar acabar de consumar la remuntada, però un mal inici del Barça al set d’or ha complicat molt les coses, ja que l’Unicaja ha certificat un parcial de 3-0 (3-0). Finalment els andalusos han tancat el partit guanyant el cinquè set per 15-12 (3-2)

El Barça creu en els playoffs

Després del partit, Sergi Arranz, un dels jugadors blaugrana més destacats avui en dia, ha assegurat: “Estem molt orgullosos de com hem jugat. Sabem que era un partit difícil davant un rival molt complicat”. A més, Arranz ha afegit: “És molt complicat aixecar dos sets a un equip com l’Unicaja i això ens dona molta confiança per encarar el partit de la setmana vinent”. En aquest sentit, cal destacar que el pròxim compromís del Barça serà a la pista de l’Ushuïa Ibiza, un duel decisiu per a les aspiracions del Barça per classificar-se al playoff.

Arranz també ha volgut agrair la presència de la Penya Barcelonista de Sòria, que ha acollit l’equip blaugrana durant tot el dia d’avui i que ha estat donant suport a l’equip durant el partit.