L’Infantil B visita l’FCBEscola Dubai

L’Infantil B visita l’FCBEscola Dubai

Els nois de David Sánchez han fet el darrer entrenament a les instal·lacions blaugranes abans del debut de demà a la Intercontinental Football Cup

L’Infantil B ha visitat aquesta tarda les instal·lacions de l’FCBEscola de Dubai on han realitzat el darrer entrenament abans de debutar demà a la International Football Cup contra el Wadi Degla (Egipte) a les 10.00 hores. Els nois de David Sánchez, acompanyats per Jordi Roura i Aureli Altimira, els màxims responsables del futbol formatiu amateur del Club, han conegut el camp del British School de Dubai on cada tarda s’entrenen bona part dels 650 futbolistes que formen part d’una l’FCBEscola Dubai que, amb 57 equips, està a punt de complir els seus 10 anys de vida. Gerard Sarrà, director de projecte local de l’FCBEscola Dubai, ha fet de nexe d’unió entre els nois de l’escola i de l’Infantil B.

L’experiència ha estat molt enriquidora. Els nois de l’Infantil B, una vegada han finalitzat el seu entrenament, han acompanyat als seus entrenadors, David Sánchez i Josep Olivé, en un recorregut on un a un han anat passant pels diferents grups d’entrenament per fer un petit clínic i donar consells d’ADN Barça als joves jugadors de l’FCBEscola Dubai. La tarda ha finalitzat amb unes paraules de Jordi Roura i una fotografia de família de tots els tècnics i entrenadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut