Preparats per a un partit de 80 minuts

Preparats per a un partit de 80 minuts

El míster Andreu Plaza planteja l’anada a Torrejón amb “la intenció de sortir a guanyar sense especular”, mentre que Leo Santana destaca “el perill de Movistar Inter a pilota aturada”

Arriben les semifinals de la Copa del Rei, un altre duel directe amb el Movistar Inter. Una eliminatòria a doble partit amb l’anada a Torrejón, aquest dimarts a les 20.30 h (en directe pel canal de Youtube del Movistar Inter), i la tornada al Palau, la setmana que ve, dimarts dia 27 de febrer a les 21 h (BarçaTV).

Baixes i convocatòries

El Barça Lassa té quatre baixes importants, com en els últims partits. No podran jugar Lozano, AicardoRoger ni Rafa López, per lesió. Tampoc podrà jugar la gran estrella del Movistar Inter, Ricardinho, ja que es va lesionar el turmell a la final de l’Europeu i és baixa. Andreu Plaza repeteix la mateixa convocatòria que va presentar a Múrcia, amb 12 jugadors i la presència del jugador del filial Xavi Cols. Pel que fa a Jesús Velasco, ha fet una convocatòria de 14 jugadors amb l’única absència de Ricardinho i les novetats d’Elisandro i Serginho.

Plaza no vol especular

A la prèvia el míster Andreu Plaza ha volgut remarcar: “Serà un partit de 80 minuts i això condiciona en alguns aspectes. Per exemple, serà difícil veure situacions de 5 contra 4, tot i que sortirem a guanyar sense especular”. Tot i l’última derrota contra ElPozo, el tècnic blaugrana ha destacat que l’equip va fer un molt bon partit, i s’ha mostrat convençut que “si juguem amb la mateixa mentalitat i la mateixa actitud que a Múrcia segur que tindrem moltes opcions de passar l’eliminatòria”. Això sí, Plaza considera clau “aprofitar les ocasions de gol”, i lamenta “les baixes dels dos equips”. Sobre l’absència concreta de Ricardinho, Plaza explica: “No canvia la preparació del partit perquè el Movistar Inter continua tenint un equipàs i cal estar alerta amb tota la seva plantilla”.

Leo Santana i els perills del rival

El jugador brasiler del Barça assegura: “El Movistar Inter és un dels equips que treballen més bé l’estratègia i és molt perillós a pilota aturada. Per això caldrà estar concentrats al màxim”. Segons Leo Santana una altra de les claus serà “l’efectivitat de cara a porteria”. “A Múrcia vam fer un bon partit però ens va faltar encert, i cal millorar en aquest aspecte”, ha dit el brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut