PSG – Juvenil A: Sense marge d’error

PSG – Juvenil A: Sense marge d’error

16.00 hores (Bein Sports): L’equip de Garcia Pimienta busca en camp contrari i a partit únic la classificació per als quarts de final de la competició europea

O caixa o faixa. Després d’una excel·lent primera fase de la UEFA Youth League en què el Juvenil A va sumar cinc victòries i un empat, arriba el moment de la veritat contra el PSG. El Barça es juga aquesta tarda la classificació per als quarts de final a camp contrari i a partit únic. El repte és, per tant, apassionant. Francesc Xavier Garcia Pimienta, que té les baixes per lesió de Jandro, Mate i Juan Fernández, comptarà amb els reforços dels jugadors del Barça B Abel Ruiz, Carles Pérez, Morer i Ballou. El partit es podrà seguir en directe a les 16.00 hores per Bein Sports.

El PSG, un equip físicament molt poderós, arriba als vuitens de final de la UEFA Youth League després de quedar segon a la primera fase al Grup B per darrere del FC Bayern de Munic. Els resultats de l’equip francès al seu camp en aquesta competició ens deixen un empat contra el FC Bayern de Munic (1-1), una derrota contra l’Anderlecht (2-3) i una victòria contra el Celtic (2-0). A l’eliminatòria de setzens de final, que el Barça no va disputar en ser campió de grup, van superar l’Ajax a domicili als penals (2-4) després d’empatar 0-0 en un partit en què els holandesos van fallar un penal. La temporada passada el Barça va eliminar el Borussia Dortmund als vuitens de final per 4-1 en un duel disputat al Miniestadi. Avui buscarà la classificació lluny de Barcelona.

Declaracions de Garcia Pimienta:

“Espero un partit molt competit. Hem analitzat els seus partits de la fase de grups i de l’eliminatòria de setzens de final contra l’Ajax i hem vist que es tracta d’un equip físic al qual també li agrada tenir la pilota i tenen l’avantatge de jugar a casa. El que jo espero és que els meus jugadors siguin ells mateixos, que fem el nostre futbol i que els nostres jugadors donin tot el que tenen. Si fem això crec que tenim moltes possibilitats”.

“Ens hauria agradat jugar a casa. És cert que ara, a partit únic, no tens marge d’error, però quan jugues un partit d’aquest estil, d’aquest nivell, la motivació ha de ser màxima. Sabem tot el que ens hi juguem i volem estar a la següent eliminatòria, tot i el petit avantatge que ells tenen en jugar a casa. Confiem que si fem el nostre futbol tenim moltes opcions de passar leliminatòria”.

“Nosaltres vam fer una gran primera fase. Ells tenien al seu grup el Bayern de Munic i van quedar segons. La passada eliminatòria al camp de l’Ajax ells ho van passar molt malament, els holandesos van tenir moltes ocasions i fins i tot van fallar un penal, però al final el PSG es va imposar als penals. Serà un partit sense marge d’error”.

“El gran perill del PSG, partint de la base que són molt bons jugadors, és la seva davantera. Són jugadors molt verticals i ràpids els tres puntes, amb dos interiors que intenten donar pilotes ràpid als extrems. Tot passa per tenir nosaltres el control de la pilota, fer possessions molt llargues, perquè ells són un equip que sense la pilota pateix molt. Si nosaltres som protagonistes en el joc i tenim molta possessió de pilota ells ho tindran més complicat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut