Plaza i Rivillos: “Els dos equips ens hi juguem molt”

Plaza i Rivillos: “Els dos equips ens hi juguem molt”

Mario Rivillos creu que la clau per derrotar a Movistar Inter serà “sortir mentalitzats des del primer minut”, mentre que Andreu Plaza reconeix que “són partits molt igualats i amb molt desgast psicològic”

Mario Rivillos i Andreu Plaza han sigut protagonistes a la prèvia del partit de tornada de la semifinal de la Copa del Rei contra Movistar Inter al Palau (dimarts, 21h, BarçaTV). Els dos han evitat parlar de favorits en la semifinal. Mario Rivillos diu que “els dos equips es coneixen molt i pot passar de tot”, mentre que Andreu Plaza també creu que “l’eliminatòria està pràcticament al 50%”

Rivillos: “Ens ho juguem tot”

Mario Rivillos va ser protagonista a l’anada amb el gol de doble penal que va significar l’empat després de remuntar un 4-1 advers. “Molts ens donaven per morts i vam treure l’orgull”, ha dit Rivillos. De cara a la tornada, Rivillos diu que “l’equip ha de demostrar que ha après dels errors del partit d’anada i tocarà sortir concentrats al màxim”. Sobre el seu passat interista, Rivillos evita polèmiques i diu que “ara estic feliç aquí i concentrat al màxim per intentar guanyar títols amb el Barça”.

Plaza: “Està molt igualat”

El tècnic del Barça Lassa diu que “serà un partit molt difícil de jugar a nivell psicològic”. Sobre l’absència de Ricardinho, Plaza reconeix que “és una baixa important per a ells, però Inter té un equipàs amb jugadors amb molt experiència i que marquen les diferències com Gadeia i Ortiz”. Plaza també fa una crida a l’afició. “Necessitem que ens ajudin a passar a la final i estic convençut que estaran amb nosaltres com sempre”, ha dit el tècnic blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut