Coutinho: “Serà un partit especial i difícil”

Coutinho: “Serà un partit especial i difícil”

El brasiler visitarà el RCDE Stadium, un territori que ja coneix de la seva etapa al conjunt blanc-i-blau, sobre el qual assegura: “En tinc bons records, va ser un període important per a mi”

Philippe Coutinho tornarà aquest diumenge al RCDE Stadium, però amb la samarreta blaugrana. El talentós brasiler va jugar 16 partits amb l’Espanyol durant la segona part de la temporada 2011/12. “Tinc bons records de la meva etapa a l’Espanyol, va ser un període important per a mi”, assegura Coutinho. A més, sobre l’Espanyol-Barça d’aquest diumenge, el crac blaugrana ha afirmat que serà “un partit difícil i especial”.

El crac brasiler ha recordat també: “Vaig viure sis mesos a Barcelona i va ser una època molt bona per a mi”. “L’Espanyol és un bon equip, tenen qualitat, però nosaltres haurem de fer com sempre, entrar al 100% atents i intentar fer el nostre futbol”, ha afegit. Quant al partit, Coutinho destaca: “És un derbi i sempre és especial per a la ciutat i per a tots. Jo, igual que tots, vull guanyar. És un partit maco de jugar i que tots preparen molt bé”. 

En els sis mesos que Coutinho va passar a les files del proper rival del Barça en Lliga va marcar sis gols i va repartir una assistència. El seu debut al futbol espanyol va arribar contra l’Athletic a San Mamés, el 5 de febrer del 2012. Des d’aquell dia ja va començar a despuntar i a exhibir el seu talent amb la pilota, i es va convertir progressivament en un jugador de referència mundial.

Cal recordar que el debut de Coutinho amb el FC Barcelona va ser precisament contra l’Espanyol a la Copa del Rei. En el segon derbi de la present temporada va deixar detalls d’alts quirats amb l’esfèric a les seves botes en els 22 minuts que va disputar al Camp Nou. Aquest diumenge tornarà al RCDE Stadium, territori que ja coneix i on ha pogut mostrar les seves habilitats amb la pilota.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut