La convocatòria per al partit contra el Girona

La convocatòria per al partit contra el Girona

Descobreix els 18 convocats per Ernesto Valverde per al duel contra l’equip de Pablo Machín

Torna la Lliga a Can Barça després del partit de vuitens de la Lliga de Campions, que es va saldar amb un empat (1-1) davant el Chelsea a Stamford Bridge. L’equip ha realitzat el darrer entrenament previ al duel històric contra el Girona (20.45 hores, Movistar Partidazo), i el tècnic basc ha facilitat la convocatòria per a un matx en què l’equip pot encadenar 32 jornades consecutives sense perdre en competició domèstica.

Així doncs, els 18 convocats per al partit són: Ter Stegen, N.Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembelé, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Jordi Alba, Digne, S.Roberto, Aleix Vidal, Umtiti i Vermaelen.

Última sessió abans del matx

L’equip s’ha exercitat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, al Camp Tito Vilanova. Sobre la gespa, Valverde i els seus ajudants han ultimat els detalls de cara al partit, en una sessió en què han participat tots els jugadors del primer equip disponibles a més d’Ezkieta, del Barça B. A l’inici de la sessió, Sergi Roberto ha rebut la felicitació dels seus companys per la seva renovació amb el Club, que el mantindrà al FC Barcelona fins a l’any 2022.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut