El Barça es converteix en el primer club esportiu europeu en formar part de la xarxa Digital Innovation Hubs

El Barça es converteix en el primer club esportiu europeu en formar part de la xarxa Digital Innovation Hubs

El Club entra, per tant, en un grup selecte d’entitats que participaran en l’estratègia d’innovació que la Comissió Europea impulsarà en els propers anys

El Barça Innovation Hub (BIHUB) ha donat un gran pas endavant en la seva consolidació com a plataforma d'innovació de referència en l'àmbit europeu. El FC Barcelona, ​​a través del Barça Innovation Hub, participa a la xarxa de Digital Innovation Hubs que promociona i impulsa la Comissió Europea. Això suposa que passa a formar part d'un exclusiu grup format per més de 400 entitats europees que ajudaran a definir els plans d'innovació que la Comissió Europea té previst implementar durant els propers anys.

La iniciativa Digital Innovation Hubs pretén fomentar el coneixement tecnològic donant suport a la indústria, a les institucions i als organitzacions europees per gestionar i millorar la seva transformació digital. El BIHUB passa a formar part d'aquesta xarxa focalitzant-se en el coneixement i en la investigació aplicada a l'excel·lència esportiva com a eina per ajudar a transformar la societat.

Aquesta estratègia posiciona al BIHUB en un espai privilegiat dins de l'ecosistema de la innovació en l'àmbit europeu. A més, el Barça passa a ser el primer club esportiu del Vell Continent que forma part d'aquesta xarxa i, per tant, podrà accedir a les oportunitats de finançament del programa Horizon 2020 que disposa d'un pressupost de 300 milions d'euros per a projectes impulsats per els Digital Innovation Hubs, en el marc de la digitalització i transformació dels serveis i la indústria europea.

Presència al Mobile World Congress

El Barça Innovation Hub, la plataforma que aglutina tots els projectes de gestió del coneixement, formació, investigació i innovació del Club, es va donar a conèixer mundialment fa un any en el marc del Mobile World Congress, i tornarà a tenir una destacada presència en el congrés de telefonia més important del món, que se celebrarà del 26 de febrer a l'1 de març al recinte de Fira de Barcelona a l'Hospitalet de Llobregat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut