Rakitic:

Rakitic: "Haurem d'estar perfectes per guanyar"

El migcampista croat ha parlat en la prèvia del Chelsea - Barça, un partit en el qual s'espera un rival "fort i organitzat" que no ho posarà gens fàcil

El FC Barcelona ja es troba a Londres abans del partit d'anada dels vuitens de final de la Champions contra el Chelsea. Els d'Ernesto Valverde s'han desplaçat aquest dilluns cap a terres angleses amb els 21 convocats per passar les primeres hores a Stamford Bridge. Un dels protagonistes de la prèvia ha estat Ivan Rakitic, que ha comparegut en la roda de premsa oficial i ha avisat dels perills del Chelsea: "Serà molt complicat i haurem de fer el millor partit possible per guanyar, estar perfectes. Són forts i sabem que superar el seu mig del camp no serà fàcil. És un equip organitzat que ens ho posarà molt difícil".

Per això, per al croat, centrar-se de moment exclusivament en el partit d'anada pot ser una de les claus: "Haurem de sortir endollats, amb la idea de guanyar i marcar. Amb el pas dels minuts ja veurem com ho gestionem. El que està clar és que volem imposar el nostre joc i gestionar el que passa al camp, sense tenir en compte que després tindrem el partit de Barcelona".

Tot i les dificultats, Rakitic assegura que "la motivació és màxima". "Estem preparats. La Lliga i la Copa són importants, però la motivació de la Champions és molt diferent, especial. Volem seguir fent bons partits i ensenyar a tothom el que podem fer. La il·lusió que tenim és tremenda. Volem gaudir", ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut