El Wanda Metropolitano, seu de la final de la Copa

El Wanda Metropolitano, seu de la final de la Copa

El partit que decidirà el campió de la competició del KO entre el Sevilla i el FC Barcelona del proper 21 d’abril finalment es disputarà a l’estadi de l’Atlètic de Madrid

Ja hi ha escenari per a la final de Copa. Finalment, l’estadi escollit serà el Wanda Metropolitano, la llar de l’Atlètic de Madrid. Una decisió que s’ha pres aquest dilluns, a la seu federativa de la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, després que la setmana passada el Sevilla i el FC Barcelona es convertissin en finalistes de la competició del KO.

L’enfrontament, que es disputarà el proper 21 d’abril encara amb hora per determinar, serà la primera final que es jugui al nou estadi de l’Atlètic de Madrid, que es va inaugurar el 16 de setembre del 2017.

El camp madrileny, situat als afores de la ciutat de Madrid, té un aforament de 67.829 espectadors i ja es coneix que serà la seu de la final de la UEFA Champions League de la temporada 2018/19.

D’aquesta manera, serà la segona vegada que el FC Barcelona trepitgi la gespa del Wanda Metropolitano. La primera ocasió va ser en el partit de Lliga de la primera volta contra l’Atlètic de Madrid, a l’octubre del 2017, que va acabar amb empat a 1.

Una nova final a Madrid

La d’aquest 21 d’abril serà la 22a vegada que el club blaugrana jugui a Madrid una final de la competició del KO. En les 21 anteriors, el balanç ha estat de 15 triomfs i 6 derrotes. Els últims anys la ciutat madrilenya ha estat talismà per al FC Barcelona, que ha aconseguit guanyar les últimes cinc finals de manera consecutiva jugades a Madrid –1988, 1997, 2012, 2016 i 2017.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut