Coutinho: “He vingut al Barça a guanyar títols”

Coutinho: “He vingut al Barça a guanyar títols”

El jugador ha destacat que “és una honra i un orgull jugar al FC Barcelona” i que ve aquí, segons ha dit, per escriure la seva pròpia història

El nou crac blaugrana, Philippe Coutinho, ha donat una entrevista a Mundo Deportivo, Sport i L’Esportiu, on ha destacat que va escollir “venir al FC Barcelona per guanyar títols”. El brasiler ha explicat: “És una honra i un orgull jugar al Barça i vinc aquí a escriure la meva pròpia història. El Barça em dona l'oportunitat de jugar amb els millors i guanyar títols, que és la meva màxima ambició”.

A més, Coutinho també ha parlat de la seva adaptació: “A poc a poc m'estic adaptant a una forma diferent de jugar i d'entrenar. Estic treballant dur perquè dins el camp les coses surtin bé. M’ha sorprès la gran qualitat de tota la plantilla, però sobretot el gran grup que hi ha i com de bé ens han rebut als nous”. “Per mi és molt especial conviure en aquest vestidor amb grans ídols com Messi, Suárez o Iniesta, no tothom té l’oportunitat de jugar amb el millor del món”, ha afegit.

Quant al seu posicionament al camp, el brasiler ha explicat que “és un honor molt gran ser aquí, he d'estar preparat per al que em demani el míster, ja sigui jugar a l'esquerra o la dreta o al mig”. A més, sobre Valverde ha afegit: “Sempre m'explica les coses, però no només a mi, a tots. Ens diu com vol que juguem, on hem de fer les coses dins el camp..., està molt pendent”.

Finalment, Coutinho ha repassat també l’actualitat de l’equip blaugrana: “Contra el Getafe va ser un partit difícil, amb tots al darrere i defensant bé i no vam tenir l’opció de marcar. Tot i així, hem de seguir perquè queden molts partits fins al final, hem de tornar a guanyar”. “El Chelsea? És un equip que defensa molt bé, té jugadors de molta qualitat a dalt, surt molt bé al contraatac. Serà un gran partit i des del principi cal estar molt concentrats”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut